Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήΜΜΕSTAR: Οι «τρύπες» σε GNTM, DWTS και Κούκου προκαλούν πονοκέφαλο

STAR: Οι «τρύπες» σε GNTM, DWTS και Κούκου προκαλούν πονοκέφαλο

Δουλειές με φούντες φαίνεται να έχει ανοίξει φέτος το STAR, κι αυτό γιατί όλο και ανοίγουν τρύπες στο πρόγραμμα και μάλιστα σε ένα κανάλι που η σταθερότητα αποτελούσε μέχρι πρότινος το κύριο χαρακτηριστικό του. Ολα αυτά, όμως, last year!

Το GNTM και η «τρύπα» No 1

Η χηρεύουσα θέση της Βίκυς Καγιάς στο GNTM. Πληροφορίες θέλουν την παραγωγή να αναζητά ένα νέο, φρέσκο και άφθαρτο πρόσωπο όπως συνέβη και στην περίπτωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου όταν κάλυψε τη θέση του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Κάτια Ζυγούλη και επιστροφής Ηλιάνας Παπαγεωργίου αποτελούν απλά όνειρα θερινής νυχτός καθώς κύκλοι από το κανάλι απορρίπτουν και τα δυο ονόματα καθώς η μεν πρώτη είχε δοκιμαστεί πέρσι και δεν, για τη δε δεύτερη δεν τίθεται θέμα επιστροφής.

Το Dancing with the Stars και η… Επιτροπή!

Και μπορεί στο Dwts να βρήκαν την απόλυτη παρουσιάστρια στο πρόσωπο της Βίκυς Καγιά ωστόσο μένει να βρεθεί η τριμελής κριτική επιτροπή όσο και οι συμμετέχοντες χορευτές και μαθητές του σόου στο οποίο βασίζεται κατά πολύ η επιτυχία του τάλεντ σόου.

Η Φωλιά των ΚούΚου στο Νο 3

Και μέσα σε όλα, το κανάλι του STAR της Κάτω Κηφισιάς φαίνεται πως αναζητά και παρουσιαστή ή παρουσιάστρια ή και τα δυο για την πρωινή ζώνη, ανάμεσα στις άνωθεν τρύπες στο πρόγραμμα.

Το συμβόλαιο με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη ολοκληρώνεται σε μια από τις χειρότερες χρονιές της εκπομπής που θυμίζει σε νούμερα τηλεθέασης εκείνη της πρώτης τηλεοπτικής σεζόν που τα μονοψήφια έδιναν και έπαιρναν. Και παρά το γεγονός ότι κάποιοι διαρρέουν ότι θα χωρίσουν οι δρόμοι του ζευγαριού τηλεοπτικά και η Κατερίνα Καραβάτου θα συνεχίσει μόνη της την “Φωλιά των Κουκου” με ανανεωμένη ομάδα, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επιβαβειώνεται. Η “Φωλιά” θα αδειάσει εντελώς φέτος και θα ξαναγεμίσει του χρόνου, λέει ένα πουλάκι.

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα