Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕOPEN: Τι μέλλει γενέσθαι με Στεφανίδου, Μαλέσκου και Τσολάκη;

OPEN: Τι μέλλει γενέσθαι με Στεφανίδου, Μαλέσκου και Τσολάκη;

- Advertisement -

Φουντώνουν οι συζητήσεις γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον των Στεφανίδου, Μαλέσκου και Τσολάκη. Τι μέλλει γενέσθαι με το κανάλι του OPEN;

Η ξαφνική αποχώρηση της Τατιάνας Στεφανίδου από τον ALPHA προκαλεί ερωτηματικά για το τι μέλλει γενέσθαι με το τηλεοπτικό της μέλλον, την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Fay’s Time και το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη, η Τατιάνα Στεφανίδου έχει κάνει μία πρώτη επαφή με το OPEN για να αναλάβει μία εκπομπή ενημερωτικού-κοινωνικού περιεχομένου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η πρώτη επαφή, δεν αφορά τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, αλλά την εταιρεία παραγωγής του ψυχαγωγικού του καναλιού. Παράλληλα, η  Τατιάνα Στεφανίδου, κάνει τις πρώτες επαφές και με άλλα κανάλια. Απλά, στο OPEN υπάρχει περιθώριο αναμονής λήψης αποφάσεων, ενώ από άλλα κανάλια που έχει έρθει σε επαφή, δεν υπάρχει περιθώριο.

Σε συζητήσεις το επόμενο διάστημα Μαλέσκου και Τσολάκη
Η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με το OPEN για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, πριν το TvQueen, χωρίς όμως να έχει παρθεί κάποια απόφαση. Το ίδιο ισχύει και για την Ελένη Τσολάκη. Έτσι, οι δύο παρουσιάστριες, θα μπουν σε έντονες συζητήσεις  το επόμενο διάστημα για να δουν τι θα αποφασιστεί για το τηλεοπτικό τους μέλλον, αφού δεν υπάρχει κάποια καταληκτική απόφαση.

Πηγή: youfly.com

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα