Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕOPEN: Τα επικρατέστερα ονόματα για το πρωινό Σαββατοκύριακου

OPEN: Τα επικρατέστερα ονόματα για το πρωινό Σαββατοκύριακου

- Advertisement -

Μεγάλο μυστήριο εξακολουθεί να αποτελεί το γεγονός του ποιος ή ποιοι θα ηγηθούν της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου στο OPEN, καθώς τα σενάρια είναι πολλά και όσα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής ακόμη περισσότερα.

Με τον Τριαντάφυλλο εκτός κάδρου, παραμένουν στο «παιχνίδι», η Μαριάντα Πιερίδη και η Φελίσια Τσαλαπάτη, οι οποίες μας κρατούσαν συντροφιά και στο Καλοκαίρι Yes, η γνωστή παρουσιάστρια Ναταλί Κάκκαβα, ωστόσο προστίθεται ένα ακόμη πρόσωπο.

Τα ονόματα για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο OPEN

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, την Κυριακή 17/9 ακούστηκε και το όνομα του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού αλλά και παρουσιαστή, Μάκη Πουνέντη.

Αναλυτικότερα στην εκπομπή αποκαλύφθηκε πως τόσο η Μαριάντα Πιερίδη όσο και η Φελίσια Τσαλαπάτη, βρίσκονται στα τελευταία στάδια των επαφών τους με το κανάλι πριν δώσουν τα χέρια, και πως ραντεβού έκανε και ο Μάκης Πουνέντης.

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε ραντεβού με την διοίκηση του OPEN, μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο πήγε πάρα πολύ καλά, και δεν αποκλείεται να αναλάβει τη ζώνη.

Πηγή: youfly.com

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα