Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕOpen: Ποια ονόματα συζήτησαν για το Booth και ποια έμειναν εκτός;

Open: Ποια ονόματα συζήτησαν για το Booth και ποια έμειναν εκτός;

Το Booth, η εκπομπή που είδαμε στο OPEN προηγούμενες σεζόν, συζητείται έντονα εδώ και αρκετές εβδομάδες, καθώς υπάρχει η πρόθεση να επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή όλα βρίσκονται σε αρχικό στάδιο.

Στην καλύτερη περίπτωση το Booth θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του OPEN την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο σχεδιασμός το θέλει σε βραδινή version, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για πιο πικάντικες συζητήσεις.

Ποια ονόματα έχουν συζητήσει για την παρουσίαση και ποια πρόσωπα που είδαμε στο Booth στο παρελθόν δεν υπάρχει διάθεση να επιστρέψουν;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τρεις γυναίκες που έχουν μιλήσει για την εκπομπή είναι οι: Μαρία Σολωμού, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Σοφία Κουρτίδου.

Η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είχε συζητήσει για τη γυναικεία εκπομπή «The Real», η οποία εγκαταλείφθηκε στην πορεία, υπάρχει το ενδεχόμενο να την δούμε στην κριτική επιτροπή του «TV Stars Παρουσιάστε».

Όσο για τη Σοφία Μουτίδου και την Κρυσταλλία, τις οποίες είχαμε δει στο Booth στο παρελθόν, τα ονόματά τους δεν έπεσαν στο τραπέζι για επιστροφή.

Πηγή: nassosblog.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα