Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕOPEN: Παρουσιάστρια με συμβόλαιο φλερτάρει με την μεσημεριανή ζώνη

OPEN: Παρουσιάστρια με συμβόλαιο φλερτάρει με την μεσημεριανή ζώνη

Σε πυρετό προετοιμασιών και επαφών βρίσκονται στο OPEN, με σκοπό να χτιστεί σιγά – σιγά το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν. Μια επιτυχημένη παρουσιάστρια, με πολυετή παρουσία στην τηλεόραση, έχει μπει στο στόχαστρο για την μεσημεριανή ζώνη.

Σύμφωνα με τα πρόσφατα ρεπορτάζ η… παροπλισμένη Μάριον Μιχελιδάκη είναι ένα από τα πρόσωπα που εξετάζονται σοβαρά στο κανάλι. Για ποια ακριβώς ζώνη προορίζεται και για τι είδους εκπομπή γίνεται ο λόγος;

Σε συζητήσεις με το open βρίσκεται η Μάριον Μιχελιδάκη

OPEN: Επαφές με την Μάριον Μιχελιδάκη

Γιάννης Λάτσιος και Χρύσα Μασούρου έχουν βάλει… μπροστά τις μηχανές και έχουν ήδη αρχίσει να βολιδοσκοπούν πρόσωπα. Πολύ ψηλά στη λίστα φαίνεται πως είναι η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Μάριον Μιχελιδάκη, με φόντο την μεσημεριανή ζώνη του OPEN (14:00 – 16:00) . Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως έχουν γίνει ήδη κάποιες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. H ιδέα είναι για μια καθημερινή εκπομπή, αντίστοιχη του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η οποία θα κάνει μια ανασκόπηση της ημέρας, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα όλη την επικαιρότητα.

Η Μάριον Μιχελιδάκη θεωρείται ένα πρόσωπο που μπορεί να συνδυάσει τόσο την ενημέρωση όσο και ένα κομμάτι της ψυχαγωγίας και του lifestyle. Το πρόβλημα είναι η παρουσιάστρια δεσμεύεται με συμβόλαιο με την κρατική τηλεόραση, το οποίο και θα πρέπει να διακόψει, εάν θέλει να συνεχίσει στο OPEN. Βέβαια μετά τα περιστατικά που είχαν προηγηθεί το καλοκαίρι, η σχέση της Μάριον Μιχελιδάκη με την ΕΡΤ δεν διάγει και τις  καλύτερες μέρες της, κάνοντας εξαιρετικά πιθανό το σενάριο μετακίνησης της.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα