Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΜΜΕOpen παρασκήνιο – Το βρώμικο παιχνίδι στην Καινούργιου καθορίζει το μέλλον της

Open παρασκήνιο – Το βρώμικο παιχνίδι στην Καινούργιου καθορίζει το μέλλον της

Οι πληροφορίες μας θέλουν ήδη την Ελένη Τσολάκη να προσεγγίζεται από τη Διεύθυνση Προγράμματος.

Παρουσιάστριες πάνε κι έρχονται τις τελευταίες μέρες στα γραφεία του Open στην Παιανία, ενώ επαφές γίνονται τόσο από τη Διεύθυνση Προγράμματος όσο και από μεσαία στελέχη του σταθμού, ώστε να βρεθεί η…αντικαταστάτρια της Κατερίνας Καινούργιου!

Κι εδώ αρχίζουν και περιπλέκονται τα πράγματα, καθώς η Καινούργιου έχει σε ισχύ συμβόλαιο με το κανάλι, ενώ μόλις χθες διέψευσε μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της, ακόμη ένα σενάριο «μετακόμισής» της, αυτή τη φορά στο STAR. Είναι κοινός τόπος ότι οι σχέσεις της παρουσιάστριας με το σταθμό βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο, καθώς η ίδια φέρεται να ζητά στήριξη αλλά και ενίσχυση για την εκπομπή της, τη στιγμή που ήδη δύο σημαντικά στελέχη (Μάλλης, Γκουντάρας), δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία με το Open.

Δεν είναι λίγες οι φορές που στους διαδρόμους του καναλιού, εργαζόμενοι έχουν δει την Καινούργιου ακόμη και να… κλαίει για την κατάσταση που επικρατεί στα παρασκήνια της εκπομπής και να ζητά βοήθεια σε «ώτα μη ακουόντων».

Παρά ταύτα λοιπόν, μαθαίνουμε ότι το κανάλι επιλέγει αντί να διορθώσει τα κακώς κείμενα, να κάνει επαφές και να οργανώνει νέο πρωινό για την επόμενη σεζόν. Οι πληροφορίες μας θέλουν ήδη την Ελένη Τσολάκη να προσεγγίζεται από τη Διεύθυνση Προγράμματος στο πλαίσιο σκέψης να συνεχίσει και τη νέα σεζόν, το πρωινό που θα κάνει από τον Ιούλιο. Και άλλη παρουσιάστρια ωστόσο, διατείνεται ότι δέχθηκε κρούση για το πρωινό του Open, αν και η αρχική κουβέντα που είχε, ήταν για άλλη ζώνη του σταθμού.

Την ίδια στιγμή, στελέχη και δημοσιογράφοι του «Ευτυχείτε», καλούνται καθημερινά σε ραντεβού από τη διεύθυνση του σταθμού και ανάμεσα στα άλλα, δέχονται και την πρόταση να συνεχίσουν τη συνεργασία και με άλλες παρουσιάστριες από το Σεπτέμβριο, αντί της Κατερίνας, γεγονός που προκαλεί επιπλέον αναστάτωση στην εκπομπή.

Κι όλα αυτά, ενώ το πρωινό της Καινούργιου, σαρώνει σε τηλεθέαση καθημερινά…

Πληροφορίες από τα Παραπολιτικά

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα