Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕOPEN: Ούτε στον Τηλεβόα – Εκπομπή κόβεται και αλλάζει κανάλι

OPEN: Ούτε στον Τηλεβόα – Εκπομπή κόβεται και αλλάζει κανάλι

Μπορεί να έχουμε δει τα πάντα στην ελληνική τηλεόραση αλλά το OPEN θέλει να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Το VeroNikoShow του Open άντεξε μόλις για μια εκπομπή πριν βρεθεί… στα αζήτητα άλλου καναλιού!

Σε μια νέα ζώνη θέλει να δώσει δυναμική το OPEN αφού μία μία οι εκπομπές του μεταφέρονται στη late night! Πως το VeroNikoShow έβγαλε μόνο μια εκπομπή, πριν στη θέση του μπουν Τelemarketing και τελικά εμφανιστεί σε.. άλλο κανάλι το επόμενο Σαββατοκύριακο;

Πλάνο από την εκπομπή veronikoshow στο open

VeroNikoShow: Έβγαλε μια εκπομπή στο OPEN πριν μεταφερθεί στα αζήτητα άλλου καναλιού

To Σάββατο 27 Νοεμβρίου (1:00 τα ξημερώματα) προβλήθηκε από το OPEN η πρώτη και τελευταία όπως αποδείχτηκε, εκπομπή για το VeroNikoShow. Παρουσιαστές το μοντέλο Veronica Mercury, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια, αλλά και ο ηθοποιός Νίκος Αναγνωστόπουλο. Το concept της εκπομπής άγνωστο αν και στην ουσία πρόκειται για έναν σατιρικό σχολιασμό της επικαιρότητας.

Όσοι, ελάχιστοι, το είδαν έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τα όσα προβλήθηκαν. Θυμίζουμε ότι η εκπομπή, όπως είχε ανακοινώσει το OPEN, θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή. Την επόμενη μέρα, λοιπόν, την ώρα προβολής της εκπομπής είχε επανάληψη της πρώτης. Μια εβδομάδα αργότερα, στην θέση της εκπομπής είχαν τοποθετηθεί πλέον… telemarketing. Χωρίς καμία ενημέρωση από το OPEN, τηλεθεατές εντόπισαν την εκπομπή στο Epsilon!

Φυσικά όλο αυτό το κωμικό σκηνικό προκάλεσε καταιγισμό, όχι και τόσο θετικών, σχολίων στα social media, φέρνοντας στο μυαλό κάτι από… Τηλεβόα και Παρά Πέντε!

Πηγή: youfly.com

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα