Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕOPEN: Μέτοχος στο κανάλι ο Νίκος Κοκλώνης;

OPEN: Μέτοχος στο κανάλι ο Νίκος Κοκλώνης;

Πολλά είναι τα σενάρια που θέλουν το τελευταίο διάστημα, και λόγω της στενής πλέον συνεργασίας του Νίκου Κοκλώνη και της Barking Well Media με το OPEN, τον γνωστό παρουσιαστή και παραγωγό, να αγοράζει μετοχικό κεφάλαιο στο κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου και της Real Life, έπειτα από συζητήσεις και διαπραγματεύσεις πολλών μηνών, πιθανότατα θα δούμε τον Νίκο Κοκλώνη τελικά να αποκτά ένα μικρό ποσοστό στο OPEN, και ίσως σύντομα να πέσουν επιτέλους και οι υπογραφές.

Με μετοχές στο OPEN ο Νίκος Κοκλώνης;

Όπως είναι γνωστό, η αρχική συμφωνία του γνωστού παραγωγού με το κανάλι, ήταν να αναλάβει τη διαχείριση όλου του ψυχαγωγικού προγράμματος, χρηματοδοτώντας την παραγωγή των εκπομπών και την αγορά ταινιών, ενώ θα πληρωνόταν από τα διαφημιστικά έσοδα του σταθμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News λοιπόν, ο Ιβάν Σαββίδης διεκδικεί και εκείνος σημαντικό μερίδιο από τα έσοδα των διαφημίσεων, προκειμένου να καλύψει και το κόστος της τηλεοπτικής άδειας, και αυτό είναι το πρόβλημα ανάμεσα στην συμφωνία τους.

Η πλευρά του Νίκου Κοκλώνη λοιπόν, προτείνει να πάρει μερίδιο από το μετοχικό κεφάλαιο, και έτσι δεν θα έχει λόγο μόνο στην ψυχαγωγία αλλά για το σύνολο του σταθμού, κάτι που εγείρει αντιδράσεις από τον διευθυντή ειδήσεων του σταθμού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Αναμένονται οι εξελίξεις…

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα