Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕOPEN: Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση

OPEN: Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του OPEN, εννέα χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star, Breakfast@ Star, η παρουσιάστρια επανέρχεται μετά το Πάσχα σε βραδινή εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε όσο καιρό έκανε τηλεόραση.

Πιθανός τίτλος είναι το «Με την Άννα» και η εκπομπή θα μεταδίδεται μια φορά την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη του OPEN. Οι υπογραφές λοιπόν έχουν «πέσει», η ομάδα που θα πλαισιώνει την παρουσιάστρια έχει «κλειδώσει» και σύντομα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό.

Από ώρα σε ώρα θα συμφωνήσει με το σταθμό για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Πάντως, για την ιστορία, η συγκεκριμένη παρουσιάστρια είχε εμφανιστεί και στον ΣΚΑΪ πριν μερικά χρόνια με την εκπομπή «Μπορώ» που όμως, ο τίτλος βγήκε… ψεύτικος!

Ήταν ωστόσο  ένα άκρως απογοητευτικό τηλεοπτικό comeback αφού η εκπομπή είχε κολλήσει στα παλιά… κακά χρόνια της τηλεοράσης και δεν μπορούσε να συμβαδίσει με την πορεία που έχει σήμερα η ελληνική τηλεόραση με τα ίσια και τα… στραβά της!

Επίσης, οι κακές γλώσσες έλεγαν πως η παρουσιάστρια είχε υπεροβολικό… «αέρα» αλλά και ιδιαίτερες συμπεριφορές που είχαν τότε ενοχλήσει υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του σταθμού!

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα