Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕOpen - Δε σταματούν οι αλλαγές: Μαγγίρα το μεσημέρι και Μάριον το...

Open – Δε σταματούν οι αλλαγές: Μαγγίρα το μεσημέρι και Μάριον το πρωί;

Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες του Open για το τηλεοπτικό τους μέλλον

όπως μας πληροφορεί ο  Γιώργος Μπέζας στο okmag.
Η Ελένη Τσολάκη,  έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον σταθμό και συνεχίζει κανονικά στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και την επόμενη σεζόν με διορθωτικές αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.
Από την άλλη, για την Μπέττυ Μαγγίρα, που το ρεπορτάζ ήθελε να μη συνεχίζει την επόμενη σεζόν, υπάρχει η σκέψη να παραμείνει στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού χωρίς να αποκλείεται να αλλάξει concept η εκπομπή και να γίνει πιο χιουμοριστική. Κάποιοι θεωρούν στο Open πως μια εκπομπή σαν το «ΦΜ live» ή το «Ξαναδέστε τους» θα μπορούσε να τις υπηρετήσει με επιτυχία, αφού έχει δοκιμαστεί σε κάτι τέτοιο και στο παρελθόν. Ωστόσο, μια τέτοια εκπομπή ιδανικό θα ήταν να προβληθεί το μεσημέρι. Λέτε;
Κάτι τρέχει με τη Μάριον
Αξίζει να σημειωθεί ότι, εδώ και πολύ καιρό, ο τομέας ενημέρωσης του σταθμού ήθελε να δημιουργήσει μια ενημερωτική εκπομπή που θα παίζει μετά τον Άκη Παυλόπουλο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα είχε το τηλεοπτικό «πακέτο» να μπορεί να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό των πρωινών εκπομπών. Βέβαια, υπάρχει και η Μάριον Μιχελιδάκη που θα ταίριαζε στην πρωινή ζώνη του σταθμού με μια infotainment εκπομπή.
Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο, μέχρι στιγμής, φαίνεται να αποτελεί μόνο ψιθύρους στους διαδρόμους του σταθμού. Την ίδια ώρα, η εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» δεν έχει κάνει την έκπληξη και όλοι θεωρούν πως οι διορθωτικές αλλαγές θα ανεβάσουν τα νούμερα της εκπομπής και της μεσημεριανής ζώνης του Open.
Νέο πρόσωπο στο Open
Το σίγουρο είναι πως ο Γιάννης Λάτσιος θέλει να κερδίσει το στοίχημα για την επόμενη σεζόν και όσοι τον γνωρίζουν καλά ξέρουν πως δεν του αρέσει να χάνει. Μάλιστα, υπάρχει και ένα ραντεβού που εκκρεμεί με παρουσιάστρια άλλου καναλιού που μετρά αντίστροφα για την λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι της. Ο ισχυρός άντρας των media θεωρεί πως θα ταίριαζε στο Open -και δεν είναι η Ιωάννα Μαλέσκου. Το ρεπορτάζ τρέχει και η επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει με εκπλήξεις….

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα