Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕO ANT1 τελειώνει το «τοξικό» Πρωινό – Η κόντρα με τη Ζέτα...

O ANT1 τελειώνει το «τοξικό» Πρωινό – Η κόντρα με τη Ζέτα ήταν η χαριστική βολή…

- Advertisement -

Μεγάλες αποφάσεις προ των πυλών στον ΑΝΤ1. Υπάρχει μεγάλο ρεύμα στο κανάλι από απλούς εργαζόμενους μέχρι παρουσιαστές και στελέχη πρώτης γραμμής που δεν θέλουν με τίποτα το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά εντός καναλιού. «Το Πρωινό είναι τοξικό και μας χαλάει την εικόνα.

Αυτό πρέπει ν’ αλλάξει». Αυτή την ατάκα μαθαίνω πως είπε στέλεχος προς άλλο ανώτερο στέλεχος το οποίο ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα και ενημερώνεται αναλυτικά για την κατάσταση στο κανάλι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια που με τα 20αρια που χτυπάει είναι «καβάλα στ’ άλογο» είναι και αυτή φυσικά με την πλευρά των «απέναντι». Και όσα συνέβησαν με την απουσία Λιάγκα από το Celebrity Rouk Zouk απλά την ευνόησαν.

Επιβεβαιώνοντας πως το πρωινό δίδυμο έχει κόντρα σχεδόν με το σύνολο των άλλων παρουσιαστών. (Αρναούτογλου, Κανάκης, ακόμη και ο Γιώργος Παπαδάκης έχει δυσαρεστηθεί με τις διαρροές πως ο Λιάγκας θα μετακομίσει του χρόνου στο «Καλημέρα Ελλάδα»).

Η απόφαση για το τέλος του «Πρωινού» τουλάχιστον όπως το ξέρουμε σήμερα έχει παρθεί και θα οριστικοποιηθεί το αργότερο στο τέλος Ιανουαρίου. Άλλωστε υπάρχει και αυτό που πρώτος σας έγραψα. Το ραντεβού με άλλη παρουσιάστρια που είναι σε άλλο κανάλι και έχει πάει εξαιρετικά καλά…

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα