Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕO ΑΝΤ1 πρόλαβε στη γωνία Alpha – Star για τη σειρά με...

O ΑΝΤ1 πρόλαβε στη γωνία Alpha – Star για τη σειρά με τον Ζελένσκι

Η σειρά που στην ουσία χάρισε στην Βολοντίμιρ Ζελένσκι την Προεδρία της Ουκρανίας κλείστηκε την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά από τον ΑΝΤ1 και ξεκινά να προβάλλεται το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στις 21.00.

Την σειρά «Υπηρέτης του Λαού» διεκδικούσε απ’ ότι έμαθα και ο όμιλος Alpha – Star όμως δεν κατάφερε να κλείσει τα δικαιώματα. Στο Star γνώριζαν από παλιά το σήριαλ και μάλιστα στο παρελθόν είχαν κλείσει και τα δικαιώματα.

Για να την μεταφέρει σε Ελληνική εκδοχή ο Γιώργος Καπουτζίδης κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ. Η κίνηση ματ του ΑΝΤ1 είναι ότι πήρε και την Ουκρανική εκδοχή αλλά και τα δικαιώματα παράλληλα να την Ελληνοποιήσει όποτε θέλει.

Πιθανόν αυτό θα γίνει αργότερα για την πλατφόρμα του ΑΝΤ1. Η σειρά περιγράφει την άνοδο στην εξουσία ενός δάσκαλου που από ένα βίντεο στο youtube καταλήγει να εκλέγεται Πρόεδρος της χώρας του.

Η σειρά του 2015 έγινε μετά την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία και στη συνέχεια ο Ζελένσκι ίδρυσε κόμμα με την ονομασία «Υπηρέτης του Λαού» και τελικά κέρδισε το 2019 τις εκλογές της χώρας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα