Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕMy Style Rocks με Καραβάτου, Παπαγεωργίου, Σκουλό και Κουδουνάρη στον ΣΚΑΪ

My Style Rocks με Καραβάτου, Παπαγεωργίου, Σκουλό και Κουδουνάρη στον ΣΚΑΪ

Το “My Style Rocks” επιστρέφει στον αέρα του ΣΚΑΪ ριζικά ανανεωμένο. Η Κατερίνα Καραβάτου στην παρουσία και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Στέλιος Κουδουνάρης στην επιτροπή παίρνουν θέση και φιλοδοξούν να θυμίσουν στους τηλεθεατές μία από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές συνήθειές τους.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή επιστρέφει στον ΣΚΑΪ ανανεωμένη και πιο fashion forward από ποτέ, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 17.00.

Η Κατερίνα Καραβάτου θα υποδεχτεί στο πλατό εννέα διαγωνιζόμενες με προσωπικό στυλ, δυναμισμό, και άποψη, που θα πρέπει να αποδείξουν στην κριτική επιτροπή ότι είναι fashion experts!

Τρεις κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης που παραμένει σταθερή αξία για το My Style Rocks, θα αξιολογούν τις επιλογές των διαγωνιζόμενων και θα τις εμπνέουν για να εξελίξουν το στυλ τους.

Κάθε μέρα για τις διαγωνιζόμενες θα είναι και μία νέα πρόκληση αφού θα πρέπει να επιμελούνται τις εμφανίσεις τους, σύμφωνα με διαφορετικά concept. Στο τέλος του κάθε κύκλου εμφανίσεων θα παρακολουθούμε το gala, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη πρόκληση της διαδικασίας. Εκεί θα αναδεικνύεται η νικήτρια του κύκλου, που θα κερδίζει το έπαθλο των 2.500 ευρώ και θα αποχωρεί η παίκτρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία. Σε κάθε νέο κύκλο εμφανίσεων, μια fashionista θα κάνει την είσοδό της προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αυθεντικές προσωπικότητες με άποψη και φαντασία στη μόδα, έρχονται για να ροκάρουν με το στυλ τους, κάθε απόγευμα στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα