Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΜΜΕMy Style Rocks: Αυτές είναι οι 2 γυναίκες φαβορί για τη θέση...

My Style Rocks: Αυτές είναι οι 2 γυναίκες φαβορί για τη θέση της παρουσιάστριας

.Σε μεγάλη σύγχυση βρίσκεται η παραγωγή του My Style Rocks: Κάτια Ταραμπάνκο ή Κατερίνα Στικούδη; Ποια θα είναι η παρουσιάστρια τη νέα σεζόν στην εκπομπή μόδας; Είναι γεγονός πως κάθε χρόνο παρατηρούμε διαφορετικά πρόσωπα στη θέση της παρουσίασης.

Ο σταθμός σκέφτεται αυτή τη φορά να κρατήσει την Κατερίνα Στικούδη, ενώ στη μέση βρίσκεται και η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία ακούγεται πως έχει δεχτεί αυτή την πρόταση εδώ και πολύ καιρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εκπομπή STAR KouKou, ο ΣΚΑΙ επιθυμεί να φέρει ξανά το πρόγραμμα αυτό τη νέα σεζόν. Μπορεί τα νούμερα την τελευταία φορά να μην ήταν θριαμβευτικά, ήταν όμως αρκετά καλά για να συνεχιστεί η εκπομπή. Σε αυτό θέλει να επενδύσει και η παραγωγή του My Style Rocks, προτείνοντας την Κάτια Ταραμπάνκο για παρουσιάστρια.

Η Κάτια κατάφερε να σημειώσει αξιοσημείωτα ποσοστά τηλεθέασης στο Survivor. Η αποχώρησή της από το ριάλιτι ήταν πολύ γρήγορη, με αποτέλεσμα το κοινό να ζητάει κι άλλο “Κάτια”. Αυτή την επιθυμία έρχεται να εκπληρώσει ο Acun Ilicali, δίνοντας στην Κάτια την θέση της Κατερίνας Στικούδη. Ωστόσο, η τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη.

Το κανάλι του ΣΚΑΙ περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί και το πρόβλημα με τον κορονοϊό. Η κλειστή αγορά και η καραντίνα δε θα ευνοήσουν το πρόγραμμα και κανείς δε θέλει να ρισκάρει με ενδεχόμενο να σταματήσει απότομα η προβολή, όπως έγινε πέρσι. Πάντως, Κατερίνα Στικούδη και Κάτια Ταραμπάνκο αποτελούν δύο πολύ δυνατά χαρτιά για το φετινό My Style Rocks.

 Διαβάστε Ακόμα