Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕMega: Το πρόσωπο που προστίθεται στο πάνελ της Μενεγάκη

Mega: Το πρόσωπο που προστίθεται στο πάνελ της Μενεγάκη

Κι εκεί που το μόνο πάνελ που δεν περιμένεις να αλλάξει, είναι αυτό της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, έρχεται μια προσθήκη έκπληξη σε αυτό να… ταράξει τα νερά! Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com, η έγκριτη και με χιλιόμετρα τηλεοπτικής εμπειρίας, Νάνσυ Νικολαΐδου, κλείδωσε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη για τη νέα σεζόν 2022-2023

Η Νάνσυ Νικολαΐδου στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη

Από τη νέα σεζόν λοιπόν, η Νάνσυ Νικολαΐδου θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής, ως προσθήκη αφού κανείς από την ήδη υπάρχουσα ομάδα της Ελένης δεν αποχωρεί. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φυσικά, η Ελεάνα Χρυσικοπούλου, και ο Σάββας Πούμπουρας συνεχίζουν κανονικότατα να κάνουν καλά αυτό που ξεκίνησαν από πέρσι. Μαζί τους σε ρόλο γκεστ ο πολύτιμος για την εκπομπή Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ενώ πλέον προστίθεται για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η Νάνσυ Νικολαΐδου. Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το youfly.com, η Λιλή Πυράκη δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή και το MEGA, αφού αποχωρεί με προορισμό το πάνελ του Breakfast@Star.

Η Νάνσυ Νικολαΐδου στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη

Η Νάνσυ Νικολαΐδου έρχεται με γερό βιογραφικό, έχοντας δουλέψει στο OPEN, την εφημερίδα Απογευματινή της Κυριακής, το Έθνος της Κυριακής αλλά και το Έθνος, ανάμεσα σε άλλα. Να θυμίσουμε ότι προς το τέλος της προηγούμενης σεζόν, η Νάνσυ Νικολαΐδου είχε βρεθεί στο πάνελ της εκπομπής ως γκεστ σχολιαστής για μια ημέρα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα