Αρχική ΜΜΕ MEGA: Ποιους θα έχει δίπλα της η Δανάη Μπάρκα τη νέα σεζόν

MEGA: Ποιους θα έχει δίπλα της η Δανάη Μπάρκα τη νέα σεζόν

Τίτλοι τέλους για το Πάμε Δανάη, με την παρουσιάστρια να βάζει πλώρη για άλλη εκπομπή στο MEGA. Η Δανάη Μπάρκα μπορεί να παραμένει στο μεγάλο κανάλι, αλλά δε θα συνεχίσει με την ίδια ομάδα από τη νέα σεζόν. Ποιοι από το Πάμε Δανάη μένουν και ποιοι φεύγουν;

Πρώτα απ’ όλα, η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει ακάθεκτη, αφού έχει συμβόλαιο με το MEGA για ακόμη έναν χρόνο. Η εκπομπή της θα είναι πρωινή και καθημερινή, η οποία θα προβάλλεται αμέσως μετά την Ελεονώρα Μελέτη. Μία δίωρη εκπομπή από τις 11:00 έως τις 13:00. Μετά την εκπομπή της θα βγαίνει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του MEGA και ύστερα η Ελένη Μενεγάκη!

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από την παρέα της Δανάης;

Ένα από τα βασικά άτομα που αποχώρησαν από το Πάμε Δανάη ήταν η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η Κία Παπαδοπούλου, η οποία ήταν και η εμπνεύστρια του σποτ γονιμότητας. Δεν άργησε να βρεθεί η αντικαταστάτρια, η οποία είναι η Δήμητρα Παλούδη, πρώην αρχισυντάκτρια της εκπομπής Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αποχώρησε στα μέσα Ιουνίου, όπως σας είχε αποκαλύψει και το Youfly.

Η Δανάη Μπάρκα, όμως, από τη νέα σεζόν του MEGA, δε θα αποχαιρετήσει μόνο την αρχισυντάκτριά της, αλλά και δύο ακόμη συνεργάτιδές της. Αυτές είναι οι Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Σίσσυ Καλλίνη. Μάλιστα, η πρώτη αποχαιρετά τη Δανάη για να καλωσορίσει την Ελένη, αφού θα πάρει μέρος στην εκπομπή της Μενεγάκη. Αντιθέτως, στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα και τη νέα σεζόν θα είναι ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και ο Άρης Καβατζίκης.

Πηγή: youfly.com

Χορηγοί Επικοινωνίας

Must Read

- Advertisement -S-