Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήΜΜΕMEGA: Ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβριο

MEGA: Ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβριο

Μια πλειάδα από σειρές μυθοπλασίας έκαναν πρεμιέρα τις τελευταίες ημέρες όμως έπεται και συνέχεια! Ποιες ψυχαγωγικές εκπομπές κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο στο MEGA;

Τo MEGA αποφάσισε να ρίξει τελευταίο στην μάχη τα ‘δυνατά’ χαρτιά του, όπου με εξαίρεση την ‘Γη της Ελιάς’, σχεδόν όλες οι σειρές και οι ψυχαγωγικές εκπομπές θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβρη.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε πλάνο από το fishy

Μια από αυτές, λοιπόν, που θα δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες είναι και το Celebrity Game Night. Εκεί, για ακόμα μια χρονιά η Σμαράγδα Καρύδη θα φιλοξενήσει πρόσωπα από τον χώρο της showbiz, όπως ηθοποιούς, καλλιτέχνες, αθλητές αλλά και άτομα της επικαιρότητας. Δύο ομάδες, πολλά παιχνίδια και μπόλικο γέλιο!

Η δεύτερη εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη στο MEGA είναι το Fishy με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η οποία θα προβληθεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Πολλά γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί ενώ αναμένονται πολύ ενδιαφέροντες καλεσμένοι, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα εμφανιστεί με πολλαπλό ρόλο τη φετινή σεζόν στην τηλεόραση αφού εκτός από το Fishy, θα συμμετέχει στη νέα σειρά του MEGA, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» αλλά και σε αυτή της ΕΡΤ, «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»!

Πηγή: youfly.com

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα