Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕMega και Star: Ανανεώσεις εξπρές στα συμβόλαια Νικολούλη και Κουτσελίνη - Δεν...

Mega και Star: Ανανεώσεις εξπρές στα συμβόλαια Νικολούλη και Κουτσελίνη – Δεν ρισκάρουν να τις χάσουν

Εκτός πολλών άλλων έχουν και οι δύο ως πολύ έμπειρες δημοσιογράφοι ένα κοινό σημείο:

Αναφερόμαστε στην κοινή πολιτική όσον αφορά στις συνεργασίες τους. Υπογράφουν μονοετή συμβόλαια. Αγγελική Νικολούλη και Ζήνα Κουτσελίνη διανύουν ίσως την καλύτερή τους χρονιά τηλεοπτικά.

Όχι μόνο γιατί σαρώνουν σε τηλεθέαση αλλά και γιατί έχουν πρωτοστατήσει σε όλα τα θέματα της κοινωνικής επικαιρότητας με αποκορύφωμα τη μάνα της Πάτρας.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, τόσο στο Mega όσο και στο STAR ετοιμάζουν δελεαστικότατες προτάσεις προς τις δύο δημοσιογράφους αντίστοιχα για ανανεώσεις εξπρές των συμβολαίων τους ακόμη και πριν από το Πάσχα.

Και αυτό γιατί δεν θα ρισκάρουν σε καμία περίπτωση να τις χάσουν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Και αν η Αγγελική Νικολούλη μετακινήθηκε μόλις πέρσι από τον Alpha στο Mega, η Ζήνα Κουτσελίνη είναι πλέον πολλά χρόνια στο STAR και εδώ και καιρό – χρόνια για την ακρίβεια – πολιορκείται και από άλλο τηλεοπτικό σταθμό με διπλή μάλιστα πρόταση.

Μεταφορά της εκπομπής της και αν η ίδια το θέλει νευραλγική θέση και πίσω απ’ τις κάμερες. Νομίζω πάντως πως και οι δύο θα μείνουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς που ανήκουν αυτή τη στιγμή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα