Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕMEGA: Η Ζαρίφη στη θέση της Καραβάτου;

MEGA: Η Ζαρίφη στη θέση της Καραβάτου;

Οι συζητήσεις για τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει, με κάποιες ζώνες να μένουν… άδειες! Φαίνεται πως η μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου διχάζει αρκετά το MEGA, καθώς η εκπομπή “Τι Λες Τώρα” ετοιμάζεται πιθανότατα να αποχαιρετήσει οριστικά το κοινό της.

Τόσο η Κατερίνα Καραβάτου, όσο και το ίδιο κανάλι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το συγκεκριμένοι project. Η απόφαση να λήξει αυτό το πρότζεκτ είναι κοινή, με αποτέλεσμα το MEGA να βρίσκεται σε εντατικούς ρυθμούς αναζήτησης νέας εκπομπής.

Σύμφωνα με το OPEN Weekend, σε συζητήσεις για την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου βρίσκεται η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία έχει πολύ καλές σχέσεις με το MEGA. Έχει αποδείξει πως η παρουσίαση της ταιριάζει αρκετά, σε ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Έτσι, λοιπόν, το MEGA βρίσκεται σε συζητήσεις, για να καλύψει το κενό της εκπομπής “Τι Λες Τώρα”, μέχρι και το 2023. Έκτοτε, έχει άλλα σχέδια… Όπως αποκλειστικά είχε γράψει το Youfly.com, το κανάλι έχει δώσει τα χέρια ήδη με την Ναταλία Γερμανού για την μεθεπόμενη σεζόν, όταν δηλαδή λήξει το συμβόλαιό της με τον ALPHA και την εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται”. Το MEGA θέλει την παρουσιάστρια στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, υπογράφοντας μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές μεταγραφές.

Με βάση ασφαλείς πληροφορίες, οι δυο πλευρές έχουν ήδη δώσει τα χέρια και η Ναταλία μετά το My Radio που είναι επίσης ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, θα μετακομίσει και τηλεοπτικά στον όμιλο.

Μέχρι τότε, η ζώνη μένει κενή, με την Κατερίνα Ζαρίφη να αποτελεί το επικρατέστερο πρόσωπο για την παρουσίαση της νέας εκπομπής. Το ερώτημα, όμως, είναι ένα: Τί θα απογίνει η Κατερίνα Καραβάτου; Τι σχεδιάζει την επόμενη σεζόν και σε ποιο κανάλι θα τη δούμε;

Πηγή: Youfly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα