Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕMega: Έρχεται τον Οκτώβρη ο έρωτας του Παπακαλιάτη - Γιατί τελείωσε ο...

Mega: Έρχεται τον Οκτώβρη ο έρωτας του Παπακαλιάτη – Γιατί τελείωσε ο “δάσκαλος”

Τον Οκτώβριο θα κάνει τελικά πρεμιέρα η πολυσυζητημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο “maestro”. Μπορεί όλοι να γνωρίζαμε πως η σειρά θα φέρει την ονομασία “Δάσκαλος” ωστόσο αυτό άλλαξε καθώς ο γνωστός σεναριογράφος σκηνοθέτης και ηθοποιός αποφάσισε ότι θέλει να κάνει μία νέα αρχή.

Τι συνέβη;

Αφού η σειρά δεν βγήκε στον αέρα την φετινή σεζόν όπως είχε προγραμματιστεί, ο «δάσκαλος» για τον Χριστόφορο… τελείωσε. Ο ντόρος που έγινε γύρω από την σειρά και την πρεμιέρα της, μένει πλέον στο παρελθόν και με το “υλικό” ξεκινάει από μια νέα αφετηρία.

Ένα καινούργιο όνομα φρέσκο που μας προδιαθέτει για το νέο που έρχεται. Τα γυρίσματα όπως ήδη γνωρίζετε έχουν ολοκληρωθεί με την μερίδα του λέοντος να λαμβάνει χώρα στους Παξούς ενώ η σειρά θα μας γυρίσει στη περίοδο της πανδημίας όπου οι κάτοικοι του νησιού αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες εξαιτίας της καραντίνας. Παρόλαυτά μέσα σε αυτή την ζόρικη περίοδο θα γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας, πολύ δύσκολος με μεγάλα προβλήματα. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα