Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΜΜΕMasterChef Spoiler: Αυτοί είναι οι 10 που βρίσκονται στο σπίτι

MasterChef Spoiler: Αυτοί είναι οι 10 που βρίσκονται στο σπίτι

Μπορεί εμείς να παρακολουθούμε την τρίτη εβδομάδα κανονικής ροής του MasterChef, όμως το παιχνίδι έχει εδώ και μερικούς μήνες που γυρίζεται και έτσι μέσα στο σπίτι πλέον βρίσκονται μόλις 10 παίκτες.

Η Έλενα Πολυκάρπου και η κάμερα του “Ευτυχείτε” βρέθηκαν έξω από το σπίτι του MasterChef, με τη δημοσιογράφο να κάνει μερικά spoiler για τη συνέχεια του διαγωνισμού μαγειρικής.

Αρχικά επιβεβαίωσε τις φήμες σχετικά με την επιστροφή του Κωστή, ο οποίος μπαίνει, αλλά θα ξαναφύγει μετά από δοκιμασία εναντίον του Διονύση και του Ιωάννη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα ζευγάρια του διαγωνισμού, λέγοντας ότι ο Διονύσης και η Ανούς παραμένουν μαζί και μάλιστα εκδηλώνονται και μπροστά στην κάμερα, ενώ ο Ιωάννης με την Μαρία δεν συνεχίζουν να είναι μαζί.

Μάλιστα ο Ιωάννης αποχώρησε στο γύρισμα που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και έλαβε ίσως τους χειρότερους βαθμούς που έχει πάρει παίκτης στο παιχνίδι

Τέλος, όσον αφορά την τελική δεκάδα, αυτή περιλαμβάνει 4 κορίτσια και 6 αγόρια. Συγκεκριμένα τους Διονύση, Νίκο, Παναγιώτη, Παύλο, Στέφανο, Τζιοβάνι και τις Ανούς, Λία, Μαργαρίτα, Μαρία.

 

MasterChef Spoiler | Αυτοί είναι οι 10 που βρίσκονται στο σπίτι
MasterChef Spoiler 10αδα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 
Διαβάστε Ακόμα