Αρχική ΜΜΕ Masterchef: Η έκπληξη της χρονιάς πριν απο την πρεμιέρα και η συμφωνία...

Masterchef: Η έκπληξη της χρονιάς πριν απο την πρεμιέρα και η συμφωνία της Μαργαρίτας

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον νέο κύκλο του Masterchef βρίσκονται όλοι στο Star και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται στα νέα επεισόδια να δούμε αρκετούς και παίκτες από πέρυσι.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐηδου που έγινε η πρώτη γυναίκα Masterchef, μπορεί να μη συμφώνησε με το κανάλι για να κάνει κάποια εκπομπή, ωστόσο είναι πάρα πολύ πιθανό να… περάσει ως guest σε κάποια επεισόδια από το νέο έτος. Άλλωστε, πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο, που παρότι δεν εκτίθεται στη δημοσιότητα, έχει κερδίσει το κοινό και έχει τους δικούς της φανς.

Γι’ αυτό και όλοι ψάχνουν να δουν τι θα κάνει τη νέα σεζόν κι αν θα βρίσκεται σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση. Ακόμα λοιπόν δεν έχει κλείσει κάτι, όμως το Sportdog.gr αποκαλύπτει πως βρίσκεται σε συζητήσεις για μία μεγάλη συνεργασία, μακριά από τις κάμερες, αλλά μέσα στην κουζίνα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γνωρίζουμε, η Μαργαρίτα συζητάει το ενδεχόμενο να εργαστεί στο νέο μαγαζί που ανοίγει ο πρώην συμπαίκτης της Τζιοβάνι στην Αθήνα. Οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις και είναι δύο πρόσωπα που… λάτρεψε το κοινό. Λέτε να τους δούμε μαζί στην κουζίνα στο νέο μαγαζί του Ιταλού στα Πετράλωνα; Σύντομα περισσότερες πληροφορίες…

- Advertisement -

Must Read