Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕMasterchef - ΒΟΜΒΑ! Σπάει η τριάδα των κριτών! Ποιος είναι ο φευγάτος;

Masterchef – ΒΟΜΒΑ! Σπάει η τριάδα των κριτών! Ποιος είναι ο φευγάτος;

Πάνω που ετοιμαζόμαστε να μπούμε στον δρόμο για το μεγάλο φινάλε στον φετινό διαγωνισμό του MasterChef, έρχονται καυτές εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sports365.gr, η παραγωγή έχει ήδη πάρει το μήνυμα.

Από τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, αλλά και από την πολύ αρνητική κριτική που δέχεται ο διαγωνισμός καθημερινά στο σόσιαλ. Το κάστινγκ της επόμενης χρονιάς, οι δοκιμασίες που θα γίνουν θα είναι ακόμα πιο ανατρεπτικές.

Μήπως χρειάζεται κάποια αλλαγή όπως έγινε και στο GNTM;

Μια διαρροή βόμβα έχει σκάσει αυτές τις ημέρες, από καλά πληροφορημένες πηγές ότι η Αγία Τριάδα Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης και Κοντιζάς του διαγωνισμού δεν θα είναι η ίδια την επόμενη χρονιά.

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά καλό θα είναι να το κρατήσουμε, γιατί οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν  ότι κάτι δεν πάει καλά.

Όταν ο Ατζούν είχε κάνει κίνηση για να πάρει  τους τρεις κριτές, το Star είχε αντιδράσει αμέσως. Τελικά πέτυχε με την υπογραφή των νέων συμβολαίων. Τώρα όμως… σιωπή.

Αυτό μπορεί να μη λέει τίποτα, αλλά μπορεί και να λέει πάρα πολλά. Φυσικά η τριάδα μπορεί να γίνει δυάδα, ή και τετράδα μπορεί να πει κάποιος. Να γίνει προσθήκη χωρίς να φύγει κάποιος. Το καλοκαίρι είναι κοντά άλλωστε.

Αν και χωρίς να είναι ακόμα οριστικό, είναι ότι ένας από τους τρεις κριτές θα πάει για άλλες πολιτείες. Μαγειρικές…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός ΕπικοινωνίαςΔιαβάστε Ακόμα