Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕMasterchef: Αυτός είναι ο μεγάλος φετινός νικητής!

Masterchef: Αυτός είναι ο μεγάλος φετινός νικητής!

Τεράστια ανατροπή στον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR, καθώς αποχώρησε το πρώτο φαβορί και όλα ήρθαν τούμπα. Ποιος θα είναι τελικά αυτός που θα πάρει το μεγάλο έπαθλο; Ετοιμαστείτε για μεγάλη έκπληξη…

Με την Καλλιόπη Μπεζαντέ να έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της στην τελική τετράδα του MasterChef, οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες: ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας πάλεψαν απόψε για να προχωρήσουν ακόμα ένα βήμα πιο κάτω στο διαγωνισμό. Τεστ Δημιουργικότητας ήταν αποψινή δοκιμασία που κλήθηκαν να ξεπεράσουν οι τέσσερις παίκτες.

Οι chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να ανατρέξουν στην πρώτη μαγειρική ανάμνηση, που είχαν από τον διαγωνισμό. Οι επίδοξοι μάγειρες έπρεπε να δημιουργήσουν ξανά το πιάτο που παρουσίασαν στις auditions αλλά σε μια πιο δημιουργική και εξελιγμένη μορφή.

Όπως και στη χθεσινή δοκιμασία, οι κριτές δεν αναζήτησαν το καλύτερο πιάτο αλλά την πιο αδύναμη προσπάθεια, που οδήγησε έναν παίκτη εκτός MasterChef. Τα περιθώρια έχουν στενέψει σημαντικά κι η παραμικρή αστοχία μπορεί να αποβεί μοιραία.

Ο παίκτης, που είχε τη χειρότερη προσπάθεια και δεν θα συνεχίσει στο MasterChef, είναι o Γιάννος Σδούγκας, ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι παίκτες που κατά την αποχώρησή τους το προηγούμενο διάστημα, είχαν αναφέρει πως τον βλέπουν σίγουρα στον τελικό.

Πλέον έχουμε να κάνουμε με 4 πολύ δυνατούς μάγειρες και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ειδικά τώρα που όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι την τελική τριάδα; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Η Καλλιόπη με την πολύ καλή ικανότητα που έχει στις αντιγραφές πιάτων έφτασε μέχρι εδώ, ενώ αντίθετα οι υπόλοιποι περισσότερο με το μαγειρικό τους ταλέντο.

Η τελική τριάδα όπως μας την έδωσε η διαρροή που πήραμε από την παραγωγή, είναι με μια μεγάλη έκπληξη.

Νικήτας – Καλλιόπη – Παναγιώτης

Στον μεγάλο τελικό αυτός που θα καταφέρει να πάρει το μεγάλο βραβείο και τις 50.000 ευρώ θα είναι ο Παναγιώτης.

Να λοιπόν που ο “Πετρετζίκης” θα καταφέρει να βραβευτεί και από το MasterChef του STAR.

Πηγή: sports365.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα