Αρχική ΜΜΕ House of Fame: Η μουσική ακαδημία ανοίγει ξανά στον ΣΚΑΪ!

House of Fame: Η μουσική ακαδημία ανοίγει ξανά στον ΣΚΑΪ!

Ο ΣΚΑΪ έβγαλε στον αέρα το πρώτο τρέιλερ για το νέο του reality που δεν είναι άλλο από μία τηλεοπτική μουσική ακαδημία! 

Ο τίτλος της ελληνικής εκδοχής του “La Academia” είναι “House of Fame” και ήδη το πρώτο teaser καλεί τους επίδοξους παίκτες να δηλώσουν συμμετοχή και να βιώσουν την εμπειρία της τηλεοπτικής μουσικής ακαδημίας.

Και αν όλα αυτά σας θυμίζουν το “Fame Story” ή το πιο πρόσφατο “Star Academy”, το παράδοξο είναι πως δεν έχουμε να κάνουμε με έναν νέο κύκλο της ίδιας εκπομπής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πανομοιότυπο show με αυτό που γνωρίζουμε, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Μεξικό το 2002 και ήδη μετρά 12 κύκλους. Μάλιστα, την πρώτη χρονιά της προβολής του εκτόπισε από τους πίνακες τηλεθέασης τον διάσημο τηλεοπτικό αντίπαλό του και έτσι επικράτησε στο Μεξικό, αλλά και σε άλλες χώρες όπως η Χιλή, το Περού, η Αργεντινή και η Βενεζουέλα. Μάλιστα, από το 2018 επέστρεψε ανανεωμένο στο Μεξικό και ήδη έχει διασκευαστεί σε αρκετές χώρες. 

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν το “House of Fame” θα κάνει πρεμιέρα την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, δεδομένου πως μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές αν το “Survivor” μπορεί να διαδεχθεί το “Big Brother” ειδικά σε μία περίοδο έξαρσης του κορονοϊού παγκοσμίως. 

- Advertisement -

Must Read