Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕH Ναταλία Γερμανού παραμένει στον ALPHA – Τι καινούργιο ετοιμάζει

H Ναταλία Γερμανού παραμένει στον ALPHA – Τι καινούργιο ετοιμάζει

Μία συνεργασία που θα συνεχιστεί καθώς και οι δύο πλευρές, η Ναταλία Γερμανού και ο ALPHA, παραμένουν ευχαριστημένες και Καλύτερα δε γίνεται, όπως είναι και ο τίτλος της εκπομπής της. Έτσι λοιπόν η Ναταλία θα συνεχίσει την εκπομπή της τα σαββατοκύριακα, αλλά και κάτι καινούργιο που ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν.

Επίσημα πάντως, ο Alpha «ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ναταλία Γερμανού. Η Ναταλία Γερμανού είναι η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου.

Η αφοπλιστική της αμεσότητα, η διεισδυτική της ματιά πάνω στα γεγονότα, ο καίριος σχολιασμός της, ο δημόσιος λόγος της, οι σχέσεις που δημιουργεί και οι ιδιαίτερες ποιότητες που διαθέτει θα συνεχίσουν να κάνουν τη διαφορά μέσα από τη συχνότητα του Alpha.»

Εκτός από την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού να αναφέρω ότι το συμβόλαιο της Ναταλίας Γερμανού με τον ALPHA είναι για δύο χρόνια, ενώ στη συμφωνία αναφέρεται και η παρουσίαση ενός βραδινού show, με επικρατέστερο το «Secret Song» που αναμένεται να βγει την ερχόμενη σεζόν… αν και ορισμένοι στο σταθμό θα επιθυμούσαν να είναι στον αέρα τη φετινή σεζόν…!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα