Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕFame Story: «Πάγωσαν» με τα «γαλλικά» του Light (ΒΙΝΤΕΟ)

Fame Story: «Πάγωσαν» με τα «γαλλικά» του Light (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έλειψαν τα …γαλλικά ούτε από το 8o live του Fame Story.

Μετά την ερμηνεία της Άννας και την τοποθέτηση του Αντώνη Ρέμου για όσα είχαν προηγηθεί στο σπίτι του μουσικού ριάλιτι ανάμεσα στην παίχτρια και τον Γιώργο Θεοφάνους, ο Light ανέφερε: «Πριν κρίνουμε την οποιαδήποτε αντίδραση πρέπει πρώτα να δούμε τη δράση».

«Ένα μεγάλο surround στον Γιώργο Θεοφάνους, τον γουστάρω πάρα πολύ και είναι μου αρέσει η ενέργεια και που φέρνει σε αυτό το show. Τον έχω παρακολουθήσει και πολλά χρόνια σε άλλα shows που έχει κάνει και μου αρέσει η περσόνα του. Πάντα αρέσει στον κόσμο να παίρνει τις δηλώσεις μου και να τις διαστρεβλώνει, να τις κάνει κάτι άλλο οπότε θέλω να εξηγήσω πως τρέφω σεβασμό προς τον κ. Θεοφάνους».

«Χαίρομαι που εκπαιδεύεσαι στην τηλεόραση», έσπευσε να υπογραμμίσει βεβιασμένα ο Νίκος Κοκλώνης με τον τράπερ να αναφωνεί «γαμ…ε τα».

Οι πάντες πάγωσαν στο πλατό με τα γαλλικά του Light με εκείνον να σημειώνει γελώντας: «Αυτός είμαι, τι να κάνω».

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει σε αυτή τη χώρα τουλάχιστον μια μανία με τους τύπους. Δηλαδή αυτόν πρέπει να τον σέβεσαι γιατί είναι μεγαλύτερος, αυτόν πρέπει να τον σέβεσαι γιατί είναι καθηγητής. Αυτός είναι δήμαρχος, αυτός είναι αρχίμπατσος, αυτός είναι δικαστής. Αυτά εδώ τα πράγματα και η λατρεία των τίτλων που υπάρχει σε αυτή την χώρα έχει επιτρέψει για πάρα πολλά χρόνια να υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές», είπε, εκφράζοντας τη διαφωνία του.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα