Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕΕπίσημο το deal: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πούλησε το One Channel – Ποιος...

Επίσημο το deal: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πούλησε το One Channel – Ποιος το αγόρασε

Το πρώτο μιντιακό εγχείρημα του Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο πέρασε από «σαράντα κύματα» μέχρι να βγει στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, δεν ανήκει πια στον γνωστό επιχειρηματία.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το One Channel από την 1η Νοεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που πήρε τη θέση του Channel 9 στη Digea, έπαψε να ελέγχεται από την Άλτερ Έγκο και βρίσκεται στα χέρια του Διονύση Παναγιωτάκη.

Ωστόσο, το κανάλι συνεχίζει να συνεργάζεται με τον όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη, προβάλλοντας ως επί το πλείστον προγράμματα από το αρχείο του Mega. Δεν έχουν διακοπεί οι δεσμοί και σε άλλα επίπεδα.

Στα εταιρικά της Άλτερ Έγκο πάντως έπαυσε το One να περιλαμβάνεται στα ΜΜΕ του ομίλου.

Το επίσημο επαναλανσάρισμα του One Channel θα γίνει τον ερχόμενο Ιανουάριο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Διονύσης Παναγιωτάκης στα social media, με την πρεμιέρα του νέου του προγράμματος:

1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ξεκινήσαμε…

Το νέο ONE CHANNEL είναι γεγονός. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, τους παλιούς αλλα και τους νέους, γιατι αμέσως είμαστε μια ομάδα με όρεξη για δημιουργία. Κάθε μέρα θα προσπαθούμε να γίνουμε μια νέα τηλεοπτική συνηθεια. Ετοιμαζόμαστε ώστε τον Ιανουάριο να έχουμε ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ενημέρωση, ψυχαγωγία, ταινίες, ντοκιμαντέρ και πραγματικά νέες προτάσεις σε μια χρονιά που θα έχουμε και εκλογές. Ερχόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι…

Μια από τις πρώτες «μεταγραφές» του καναλιού είναι ο Γιάννης Πολίτης, ο οποίος ακολούθησε τον Διονύση Παναγιωτάκη στο νέο του επαγγελματικό βήμα και θα κάνει εκπομπές σε καθημερινή βάση:

Φίλοι μου. Σας χρωστούσα μια απάντηση για το φετεινό τηλεοπτικό μου βήμα. Θα είμαι λοιπόν στο γνωστό σε όλους σας One Channel.

– Η εκπομπή που θα παρουσιάζω θα είναι 11-1 κάθε βράδυ από τις αρχές Ιανουαρίου. Όπως πάντα η τηλεοπτική μας παρέα -που αντέχει στο χρόνο -θα ταξιδέψει και σε αυτή την δύσκολη προεκλογική περίοδο. Μαζί θα καταγράψουμε όλες τις ανατροπές.
– Μέχρι την νέα χρονιά, θα σχολιάζουμε όσα συμβαίνουν στο δελτίο ειδήσεων με την Μάιρα Μπάρμπα στις 9 το βράδυ.

Συντονιστείτε, είμαστε στον αέρα!

Πηγή: e-tetradio.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα