Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕBreakfast@Star: Τα νέα δεδομένα για την πρωινή εκπομπή του STAR

Breakfast@Star: Τα νέα δεδομένα για την πρωινή εκπομπή του STAR

- Advertisement -

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα, στην εκπομπή MEGA Καλημέρα σήμερα το πρωί, έχει πέσει ψύχρα ανάμεσα στο Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα. Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν δημιουργήθηκαν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό δίδυμο να ήρθε σε ρήξη. Τα αίτια ήταν προφανές. Ποιος θα ήταν αυτός που θα καλημέριζε το τηλεοπτικό κοινό, ποιος θα έχει μεγαλύτερο χώρο στην εκπομπή και άλλα πολλά.

Μάλιστα, ένταση δημιουργήθηκε και στο γεγονός που αφορά την νέα τηλεοπτική σεζόν και το ποιος μένει αλλά και φεύγει από την εκπομπή. Το Star, από ότι φαίνεται δεν έχει μείνει ικανοποιημένο με το τηλεοπτικό δίδυμο και σκέφτεται πολύ σοβαρά την νέα τηλεοπτική σεζόν να τους χωρίσει. Άγνωστη παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Καρτελιά μέχρι στιγμής καθώς δεδομένη θεωρείται της Ελίνας Παπίλα που όπως όλα δείχνουν την νέα σεζόν θα βρίσκεται μόνη της στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής.

Σύμφωνα κιόλας με το ίδιο ρεπορτάζ, κατά την διάρκεια της σεζόν, είχαν γίνει κάποια δοκιμαστικά με άλλους άνδρες παρουσιαστές, (όπως ο Παναγιώτης Χατζηδάκης), για να δει το κανάλι ποιος ταιριάζει καλύτερα με την παρουσιάστρια. Κάτι τέτοιο ο Γιώργο ς Καρτελιάς δεν το γνώριζε, καθώς νόμιζε πως τα άτομα αυτά θα στελεχώνουν την ομάδα.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα