Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕBreakfast @Star: Έρχονται αλλαγές στην πρωινή εκπομπή του καναλιού – Ποια πρόσωπα...

Breakfast @Star: Έρχονται αλλαγές στην πρωινή εκπομπή του καναλιού – Ποια πρόσωπα φιγουράρουν στη λίστα των υποψήφιων συνεργατών

- Advertisement -

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς επέλεξε φέτος να δοκιμάσει μια καινούργια συνταγή χρησιμοποιώντας νέα, «άκαφτα» πρόσωπα.

Έτσι, κάλεσε ένα πολύ δεμένο ραδιοφωνικό δίδυμο, την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά για να ηγηθούν της νέας πρωινής παρέας.

Ακόμα και στην ομάδα των συμπαρουσιαστών είδαμε πρόσωπα με εμπειρία, αλλά με μια εναλλακτική ματιά στην επικαιρότητα.

Ωστόσο, η συνταγή που είχε πετύχει με τους «Κου Κου» χρειάζεται κάποια επιπρόσθετα στοιχεία για να λειτουργήσει.

Πόσο μάλλον όταν έχεις και την πρόσθετη δυσκολία ότι ξεκινάς κάτι καινούργιο που πρέπει να παλέψει κόντρα σε ήδη πετυχημένες εκπομπές.

Όπως μου μεταφέρουν οι πληροφοριοδότες μου, σε μια πρόσφατη έρευνα που έγινε στο Star είδαν ότι από το Breakfast @Star λείπει το στοιχείο του gossip και του τηλεοπτικού ρεπορτάζ που υπάρχει άφθονο στις υπόλοιπες εκπομπές.

Σκέφτηκαν λοιπόν να ενισχύσουν την ομάδα με κάποιο πρόσωπο που έχει γνώσεις πάνω σε αυτό το αντικείμενο, άποψη και… ενημέρωση.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα των υποψηφίων συνεργατών είναι αυτά του Παναγιώτη Χατζηδάκη, του Χάρη Λεμπιδακη και του Νίκου Γεωργιάδη.

Είναι και οι τρεις έμπειροι δημοσιογράφοι, με θητεία στα πάνελ και τηλεοπτικό εκτόπισμα.

Το κανάλι, όπως μαθαίνω, θέλει να κάνει μια στροφή και στη…. θεματολογία. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι θα αποκτήσει το στοιχείο του info, όπως οι αντίστοιχες πρωινές εκπομπές, αλλά ότι θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με τη lifestyle επικαιρότητα.

Μάλιστα, οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν είναι ένα σημαντικό test drive για το πώς πρέπει να κινηθεί η πρωινή ζώνη του Star την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή: znews.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα