Αρχική ΜΜΕ “Big Brother”: Αυτός είναι ο παρουσιαστής του δεύτερου κύκλου

“Big Brother”: Αυτός είναι ο παρουσιαστής του δεύτερου κύκλου

Ανατροπή υπάρχει όσον αφορά στον παρουσιαστή ή την παρουσιάστρια του «Big Brother 2» που θα βγει στον αέρα αρχές Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ. Η αλήθεια είναι πως έγιναν πολλά λάθη όσον αφορά στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι και έγιναν και συγκρίσεις από στελέχη με τα ριάλιτι του Ατζούν.

Τελικά το «BB 2» θα είναι εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΪ αλλά με πολλές αλλαγές. Η πρώτη είναι το κάστινγκ. Ψάχνουν από τώρα τα άτομα πολύ προσεκτικά με στόχο να γίνει ντόρος όπως έγινε με την περίπτωση Μαριαλένας – Σάκη του «Survivor» αλλά και το δίπολο Ντάφυ – Παππάς.

«Το ριάλιτι πρέπει να βγάζει ίντριγκα». Η εντολή είναι αυτή.

Επικρατέστερος αυτή τη στιγμή για την παρουσίαση του «Big Brother» είναι ο Τάσος Τρύφωνος και σ’ αυτό μετρά το αυστηρό προφίλ του δημοσιογράφου όπως το λανσάρει στον «Αδύναμο Κρίκο». Όμως δεν είναι αυτό το σημαντικότερο… Ο ΣΚΑΪ έχει στα χέρια του τις τηλεθεάσεις της περσινής σεζόν και από την Κύπρο όπου το «Big Brother» είχε πάει πολύ καλύτερα.

Και με δεδομένο ότι ο πήχης στην Ελλάδα δεν θα μπει τόσο ψηλά όσο στο «Survivor» στόχος είναι και η συσπείρωση των τηλεθεατών στην Κύπρο. Εκεί θα πουληθεί το ριάλιτι και εφόσον είναι εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΪ θα προσπαθήσουν να πουλήσουν τη δεύτερη σεζόν με υψηλότερο ποσό.

Παίζουν ακόμη τα ονόματα της Καραβάτου και του Τσαλίκη δεν είναι όμως τα φαβορί. Τέλος να σας αποκαλύψω ότι ο στόχος της τηλεθέασης στην Ελλάδα για το «Big Brother 2» είναι να ξεπεράσει το 20% στο δυναμικό κοινό σε μέσο όρο. Από την τύχη του θα κριθούν πολλά για το μέλλον του ΣΚΑΪ όσον αφορά στην απευθείας εμπλοκή του σταθμού στην παραγωγή ριάλιτι.

- Advertisement -

Must Read

- Advertisement -S-