Αρχική ΜΜΕ ALPHA: Τι παίρνει την θέση του Just the 2 of Us;

ALPHA: Τι παίρνει την θέση του Just the 2 of Us;

Καθώς η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει αρκετά δυναμικά για τον ALPHA, το κανάλι και οι ιθύνοντες του, αναζητούν ήδη τα προγράμματα που θα αντικαταστήσουν τα δυο επιτυχημένα project του καναλιού που σημειώνουν αρκετά καλά νούμερα τηλεθέασης στην prime time ζώνη του σταθμού. Oι υπεύθυνοι λοιπόν του ALPHA έχουν ήδη στα σκαριά τα project που θα αντικαταστήσουν το Just the 2 of Us και το Bachelor. Για ποια πρόκειται;

Οι σκέψεις του καναλιού για το β΄ μισό της σεζόν

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα που παρουσιάζει η Ελεωνόρα Μελέτη, όσο αναφορά τον ALPHA και τον προγραμματισμό του για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, αμέσως δηλαδή μετά την ολοκλήρωση του Bachelor και του Just the 2 of Us το κανάλι έχει στα σκαριά ήδη κάποια project που θέλει να εντάξει στο πρόγραμμα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι κινήσεις του ALPHA έχουν να κάνουμε μία μίνι σειρά περίπου δέκα επεισοδίων που θέλουν να ενταχθεί στο πρόγραμμα χωρίς ακόμα να έχουν ανακοινωθεί οι συντελεστές αλλά και η παραγωγή. Όσο αναφορά το κενό που θα αφήσει το J2US στην prime time του Σαββατοκύριακου το κανάλι θα ήθελε να το αντικαταστήσει με ένα εξίσου επιτυχημένο project.

Τέλος ο Νίκος Κοκλώνης έχει στα χέρια του τα δικαιώματα του Fame Story το οποίο μπορεί να το δούμε σύντομα μέσα από την συχνότητα του σταθμού με επικρατέστερη παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της εταιρίας του Νίκου Κοκλώνη.

Πηγή: youfly.com

- Advertisement -

Must Read