Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕALPHA: Κατάφερε να «αρπάξει» τηλεπαιχνίδι από την ΕΡΤ – Ποιο είναι

ALPHA: Κατάφερε να «αρπάξει» τηλεπαιχνίδι από την ΕΡΤ – Ποιο είναι

- Advertisement -

Μεγάλη ανατροπή για την τύχη του τηλεπαιχνιδιού Lingo επεφύλασσε ο ALPHA. Ενώ προοριζόταν να ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ το τηλεπαιχνίδι που κάνει δυναμικό comeback στην Αμερική τους τελευταίους μήνες, πάει στον Alpha!

Πώς έγινε η «αρπαγή»; Η ΕΡΤ εδώ και μερικούς μήνες βρισκόταν σε συζητήσεις με τον παραγωγό ο οποίος είχε τα δικαιώματα του Lingo και μάλιστα είχε προχωρήσει και σε επαφές για τον παρουσιαστή  προτείνοντας την παρουσίαση στον Λεωνίδα Κακούρη.

Όσο διαρκούσαν οι διαβουλεύσεις στην ΕΡΤ για το νέο πρόγραμμα και ενώ δεν είχε δοθεί επίσημα πράσινο φως για το τηλεπαιχνίδι, η οψιόν που είχε εξασφαλίσει ο παραγωγός για το Lingo έληξε και κάπου εκεί μπήκε σφήνα ο ALPHA.

Η εταιρεία παραγωγής που έχει ήδη συνεργασία με το κανάλι για τη real life σειρά, Αμφιβολίες, παραχώρησε το τηλεπαιχνίδι στο κανάλι της Motor Oil χωρίς να ενημερώσει τον παραγωγό που είχε τάξει το Lingo στην ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση προχωρά τώρα στην αναζήτηση άλλου τηλεπαιχνιδιού. Όσο για τον Alpha που κλείδωσε το Lingo για τους επόμενους μήνες δεν είναι γνωστό αν θα προχωρήσει άμεσα στην παραγωγή του ή το κρατήσει σε εφεδρεία!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας Σεβαστός παρουσιαστής;

Στη σειρά του ΑΝΤ1,  Άγριες Μέλισσες που ευτυχώς για εμάς μετράνε ακόμα αρκετές μέρες ως το οριστικό φινάλε τους, δεν είχε και τον πιο αγαπητό ρόλο! Όλος ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία να μάθει ποιο θα είναι το μέλλον του Δούκα Σεβαστού που έγινε συνώνυμο του εγκλήματος και της διαφθοράς στο Διαφάνι!

Στην πραγματικότητα ωστόσο ο Λεωνίδας Κακούρης γνωρίζει πολύ καλά ποιο θα είναι το τηλεοπτικό του τουλάχιστον μέλλον!

Ρόλο έκπληξη στον οποίο δεν τον έχουμε ξαναδεί, αναμένεται να αναλάβει ο Λεωνίδας Κακούρης τη νέα σεζόν. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤΙ αφήνει το Διαφάνι και βρίσκεται σε προχωρημενες συζητήσεις για να αναλάβει… τηλεπαιχνίδι!

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα