Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕ«All together now»: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο show του Alpha

«All together now»: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο show του Alpha

Όπως έχει γίνει γνωστό, το επόμενο μεγάλο project που έχει στα σκαριά ο Νίκος Κοκλώνης ακούει στο όνομα «All together now» και πρόκειται για ένα μουσικό talent show. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Alpha σκοπεύει να το βγάλει στον αέρα στις αρχές Απριλίου, πιάνοντας έτσι «στον ύπνο» τον ανταγωνισμό. Τι θα δούμε όμως στο νέο αυτό πολυαναμενόμενο show;

Πρόκειται για βρετανικό format του BBC, το οποίο όμως έχει προβληθεί με επιτυχία σε αρκετές χώρες παγκοσμίως. Στην αρχική του μορφή, το show ολοκληρώνεται σε έξι επεισόδια και αποτελείται από πέντε προκριματικούς γύρους και την τελική μάχη. Οι διαγωνιζόμενοι τραγουδούν μπροστά σε μία επιτροπή που αποτελείται από 100 ειδικούς, ενώ ένας εξ’ αυτών αναλαμβάνει τον ρόλο του leader.

 

Σε κάθε προκριματικό γύρω, ο παίκτης που συγκεντρώνει την μεγαλύτερη βαθμολογία από την επιτροπή περνάει απευθείας στον τελικό, ενώ ο 2ος και ο 3ος μονομαχούν για μία ακόμα ευκαιρία. Στον μεγάλο τελικό, οι δέκα φιναλίστ που έχουν προκύψει από τους πέντε προκριματικούς γύρους τραγουδούν ξανά, για να προκύψει η τελική τριάδα. Στην συνέχεια, το κοντέρ μηδενίζει ξανά και οι τρεις εναπομείναντες παίκτες ανεβαίνουν στην σκηνή για μια τελευταία φορά. Ο διαγωνιζόμενος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στην τελευταία αυτή μονομαχία αναδεικνύεται νικητής και κερδίζει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στην ελληνική εκδοχή, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι ο αριθμός των μελών της επιτροπής θα μειωθεί από 100 σε 50, ενώ σε αυτήν θα δούμε από συνθέτες και τραγουδιστές μέχρι vocal coaches και ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Όσο για την παρουσίαση του show, όπως όλα δείχνουν στο τιμόνι θα βρεθεί ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης.

Πηγή: tvnea.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα