Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΌσα έρχονται στο Netflix αυτήν την εβδομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσα έρχονται στο Netflix αυτήν την εβδομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα εβδομάδα από σήμερα και η ταινιοθήκη του Netflix εμπλουτίζεται με νέο περιεχόμενο, ικανό να ξετρελάνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει διαθέσιμη η πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς «Σκληροί Δρόμοι» ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί με την προβολή του τελευταίο της κεφαλαίου η τριλογία «Μέσα από το παράθυρο».

Παράλληλα, στο Netflix θα προστεθούν και άλλα δύο true crime documentaries: το «Να σου πω ένα μυστικό;» και το «Θαμμένη αλήθεια: Η ιστορία της Ιντράνι Μούκερτζι».

Netflix: Οι 8 σειρές και ταινίες που αξίζει να δείτε

  • Μάικ Επς: Έτοιμος να ξεπουληθώ (20/2)
  • Να σου πω ένα μυστικό; (21/2)
  • O τελευταίος μαχητής του ανέμου (22/2)
  • Mea Culpa (23/2)
  • Θαμμένη αλήθεια: Η ιστορία της Ιντράνι Μούκερτζι (23/2)
  • Μέσα από το παράθυρο 3: To βλέμμα σου (23/2)
  • Formula 1: Οδηγός επιβίωσης (23/2)
  • Σκληροί δρόμοι (23/2)

Μάικ Επς: Έτοιμος να ξεπουληθώ (20/2)

Το ολοκαίνουργιο stand-up show του Mike Epps, προσφέρεται στο Netflix από τις 20 Φεβρουαρίου 2024. Ο Αμερικανός κωμικός παραμένει αυθεντικός καθώς μιλά για την κακή προσωπική υγιεινή, την αποτυχημένη απιστία και τον πόλεμο με τους συναδέλφους.

Να σου πω ένα μυστικό;

Οι ζωές τριών γυναικών αλλάζουν για πάντα όταν ένας αδίστακτος διώκτης παραβιάζει τους λογαριασμούς τους στα social media. Κι αυτές είναι λίγες από τα πολλά θύματά του.

Άβαταρ: O τελευταίος μαχητής του ανέμου (22/2)

Ένα νεαρό αγόρι γνωστό ως Άβαταρ πρέπει να κατακτήσει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης για να σώσει τον κόσμο και να πολεμήσει έναν μοχθηρό εχθρό που θέλει να το σταματήσει.

Mea Culpa (23/2)

Μια δικηγόρος πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην οικογένεια, το καθήκον και τις δικές της επικίνδυνες επιθυμίες όταν αναλαμβάνει έναν καλλιτέχνη που κατηγορείται για φόνο.

Θαμμένη αλήθεια: Η ιστορία της Ιντράνι Μούκερτζι (23/2)

Με νέες αποκαλύψεις και άνευ προηγουμένου πρόσβαση, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ερευνά την εξαφάνιση της 25χρονης Σίνα Μπόρα και τα συγκλονιστικά επακόλουθα.

Μέσα από το παράθυρο 3: To βλέμμα σου (23/2)

Η Ρακέλ κι ο Άρης δεν έχουν ξεχάσει ο ένας τον άλλον, παρότι βγαίνουν με άλλους. Θα ξανασμίξουν, παρά την πίεση της οικογένειας, στο τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας;

Formula 1: Οδηγός επιβίωσης (23/2)

Οδηγοί, μάνατζερ και ιδιοκτήτες ομάδων ζουν τη ζωή στα άκρα, εντός και εκτός πίστας, σε κάθε σκληρή σεζόν αγώνων Φόρμουλα 1.

Σκληροί δρόμοι (23/2)

Όταν η έφηβη εγγονή του πέφτει θύμα των εμπόρων ναρκωτικών που διεισδύουν στη γειτονιά του, ένας αγανακτισμένος βετεράνος πολέμου παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Πηγή: FOXreport.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα