Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΌπως τους έφυγε ο Μουτσινάς κινδυνεύουν να χάσουν και την Καινούργιου...

Όπως τους έφυγε ο Μουτσινάς κινδυνεύουν να χάσουν και την Καινούργιου…

Υπάρχει κίνδυνος στο OPEN να επαναληφθεί η ιστορία του Νίκου Μουτσινά; Και να συμβεί το ίδιο με την Κατερίνα Καινούργιου; Άγνωστο! Βέβαια το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού! Στο “ανδρός” βάλτε όποιον σοφό περισσεύει στο “μαγαζί”! Δεν είναι όμως αυτό το θέμα…

Το θέμα είναι ότι ο Νίκος Μουτσινάς έφυγε από το OPEN και αυτήν τη στιγμή είναι στον ΣΚΑΙ και θριαμβεύει! Και έφυγε επειδή το “μαγαζί” δεν σηκώνει βεντετισμούς, δεν σηκώνει “τα φέρνω άρα πρέπει και να τα παίρνω” κλπ. Δεν είναι λάθος η τακτική να κόβεις τον αέρα και τους βεντετισμούς… Είναι σωστό η ιδιοκτησία να μην τρέφει το “εγώ” των παρουσιαστών!

Αντίθετα όμως είναι λάθος να μη συζητά μαζί τους και να μην επιδιώκει συμβιβασμούς προς όφελος του σταθμού… Όπως συνέβη στην περίπτωση Μουτσινά! Προφανώς είναι ενοχλητικό (για τους ιδιοκτήτες) οι παρουσιαστές να απαιτούν διαρκώς και να στέλνουν τελεσίγραφα… Είναι κάτι όμως που διορθώνεται!

Και διορθώνεται όταν οι παρουσιαστές εχουν την ευκαιρία να μιλούν απευθείας με τα αφεντικά τους και όχι με αντιπροσώπους! Διότι τότε και μόνο τότε, όλοι με ένα μαγικό τρόπο μαλακώνουν, “ξεκλειδώνουν” και όλα γίνονται εύκολα! Και πάντα βρίσκεται λύση! Αντίθετα δηλαδή από ό,τι συμβαίνει με τους αντιπροσώπους (που αισθάνονται πιο αφεντικά από τα αφεντικά) και ρίχνουν τα “μαγαζιά” στα βράχια! Είναι γεμάτη η (μιντιακή) ιστορία από τέτοια παραδείγματα!

Πηγή: enimerosi24.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα