Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΌλη η αλήθεια για το «κόψιμο» της Μαλέσκου – Σε δύσκολη θέση...

Όλη η αλήθεια για το «κόψιμο» της Μαλέσκου – Σε δύσκολη θέση μετά την απόφαση του ΣΚΑΪ

Εκτός προγράμματος ΣΚΑΪ η Ιωάννα Μαλέσκου για όλη την εβδομάδα. Κάτι που επιδείνωσε περαιτέρω την ήδη τεταμένη σχέση της παρουσιάστριας με το κανάλι.

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε στη συγκεκριμένη ζώνη να βάλει εκπομπή με έκτακτη επικαιρότητα για την Ουκρανία και ο λόγος είναι πολύ συγκεκριμένος:

Αφενός να υπενθυμίσει πως αυτός είναι το μεγάλο ενημερωτικό κανάλι και να μην αφήσει στο Open την πρωτοκαθεδρία αφετέρου γιατί η Μαλέσκου την προηγούμενη εβδομάδα είχε τηλεθεάσεις της τάξης του 2 και 3% με αποτέλεσμα να υπάρχουν μέρες που έμενε και πίσω από την ΕΡΤ και φυσικά έριχνε κατά πολύ και το μέσο όρο του σταθμού.

Έτσι αποφασίστηκε η διακοπή της εκπομπής καθώς δεν προσφέρει τίποτα πλέον στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ ούτε καν πρόμο στο «Survivor».

Δεδομένη φυσικά θεωρείται η αποχώρηση της παρουσιάστριας από το Φάληρο στο τέλος της σεζόν και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η Μαλέσκου είναι πολύ πιθανόν την επόμενη σεζόν να μείνει και εκτός πανελλαδικών καναλιών καθώς παρά τις διαρροές όλων των προηγούμενων μηνών δεν έχει αυτή τη στιγμή κάποια πρόταση στα χέρια της.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα