Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΌλες οι νέες εκπομπές που έρχονται και «κλείνουν» τη σεζόν

Όλες οι νέες εκπομπές που έρχονται και «κλείνουν» τη σεζόν

Νέα projects έρχονται να προστεθούν στο πρόγραμμα της μικρής μας οθόνης. Τα κανάλια, λοιπόν, έχουν στη λίστα τους καινούριες εκπομπές, μια νέα σειρά και δύο τηλεπαιχνίδια να παρουσιάσουν στους τηλεθεατές, φιλοδοξώντας να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και φυσικά να αυξήσουν την τηλεθέασή τους.

Ποιες είναι οι νέες εκπομπές που έρχονται σύντομα την τηλεόραση;

«The Grandmother», δια χειρός Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Με ένα διαφορετικό σόου επανέρχεται στην τηλεόραση ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μέσα από το Open. Η νέα εκπομπή αναμένεται να προστεθεί στο πρόγραμμα του καναλιού περί τα μέσα Απριλίου.

Ο γνωστός ηθοποιός θα φιλοξενεί στην εκπομπή του πολύ γνωστούς προσκεκλημένους, οι οποίοι θα σχολιάζουν με ευχάριστη διάθεση όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας.

ο ιεροκλής μιχαηλίδης στις νέες εκπομπές

Εξάλλου ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στη νέα του αυτή εκπομπή θα μας θυμίσει τη λαμπρή κωμική πορεία του στην ομάδα Άγαμοι Θύται, υποδυόμενος τη γιαγιά με το μαντίλι, εκείνη τη σοφή και σπιρτόζα γυναίκα που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει. Μία από τις πιο διασκεδαστικές νέες εκπομπές που θα ανανεώσουν την ελληνική τηλεόραση και το πρόγραμμά της.

«Η τέλεια απόδραση» στον Alpha

Ένα ολοκαίνουριο τηλεπαιχνίδι που φέρει το τίτλο: «Η τέλεια απόδραση» θα προστεθεί οσονούπω στο πρόγραμμα του Alpha. Παρουσιαστής θα είναι ο Χρήστος Φερεντίνος ο οποίος θα έχει στο πλευρό του την Άννα Πρέλεβιτς.

Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια που έχουν παρουσιαστεί στην Ελλάδα, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, ενώ έχει προβληθεί σε 117 χώρες του κόσμου και τα νούμερα τηλεθέασης χτυπάνε κόκκινο.

ο φερεντίνος με νέα εκπομπή στον alpha

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πλατό διαμορφωμένο σε κλουβί, μέσα στο οποίο βρίσκονται εκατοντάδες δώρα διαφορών ειδών (αυτοκίνητo, jet ski, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και gadgets). Οι συμμετέχοντες παίζουν σε ζευγάρια, ο ένας θα απαντάει στις ερωτήσεις του Χρήστου Φερεντίνου κι αν αυτές είναι σωστές τότε ο άλλος θα μπαίνει στο κλουβί και θα προσπαθεί να βγάλει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί. Αν ο δεύτερος δεν προλάβει να βγει από το κλουβί, θα κλειδωθεί σε αυτό και θα χαθούν τα πάντα. Κάθε σωστή απάντηση δίνει έξτρα χρόνο.

Το νέο αυτό τηλεπαιχνίδι θα προβάλλεται πιθανότατα τα Σαββατοκύριακα στη prime time ζώνη του Alpha.

«Παρά Τρίχα» και ΣΚΑΪ

Άλλη μια παραγωγή από τις νέες εκπομπές που προστέθηκαν στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ απευθύνεται στους φιλόζωους. Η ένθετη εκπομπή  του «Παρά Τρίχα» παρουσιάζει με συνοπτικό τρόπο θέματα που αφορούν στα ζώα στο πλαίσιο των πρωινών ψυχαγωγικών και των ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ. Η έρευνα και η παρουσίαση είναι του Σπύρου Μαργαρίτη.

παρά τρίχα σκάι νέες εκπομπές

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα