Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΨυχοκόρες: «Η σειρά της χρονιάς» γράφουν στο Twitter - Αποθέωση για τη...

Ψυχοκόρες: «Η σειρά της χρονιάς» γράφουν στο Twitter – Αποθέωση για τη Ματσούκα

Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο έκανε το βράδυ της Τετάρτης 6 Μαρτίου, στον ΑΝΤ1 η σειρά «Ψυχοκόρες». Η σειρά-«γροθιά στο στομάχι» καταδεικνύει, με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τεσσάρων νέων κοριτσιών.

Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς ήρθαν για να ρίξουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό, με τα σχόλια στο Χ (πρώην Twitter) να είναι αποθεωτικά. Τα σχόλια πήραν φωτιά και για τη Δήμητρα Ματσούκα, η οποία υποδύεται τη Νέλλα Κοτρώτση.

Πρόκειται για μια πανέξυπνη και πανέμορφη γυναίκα-νάρκισσος που αντλεί ζωή από τον θαυμασμό των άλλων. Οπιομανής, ψυχικά ασταθής και εκδικητική. Όταν ούτε ο άντρας της, ούτε ο εραστής της, αλλά ούτε και η δόση της την καλύπτουν, το μόνο νόημα που βρίσκει στην ανιαρή καθημερινότητά της είναι η επίδειξη υπεροχής στις ψυχοκόρες της με τον πιο σκληρό τρόπο.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-starcast, οι «Ψυχοκόρες» αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αλλά και τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα