Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΨάχνει δίαυλο επιστροφής στον Alpha ο Μουτσινάς αλλά…

Ψάχνει δίαυλο επιστροφής στον Alpha ο Μουτσινάς αλλά…

Είναι σχεδόν οριστικό αν και ο ίδιος σε αντίθεση με το παρελθόν αυτή τη φορά κάνει πολύ προσεκτικά τις κινήσεις του. Ο Νίκος Μουτσινάς θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον ΣΚΑΪ.

Το κανάλι θεωρεί πως το «Καλό Μεσημεράκι» έκλεισε τον κύκλο του και δεν υπάρχει πια συνταγή για να ανακάμψουν τα νούμερα καθώς το concept της εκπομπής είναι πολύ συγκεκριμένο. Απ’ την άλλη και ο Μουτσινάς θέλει να φύγει όμως αυτή τη στιγμή πρόταση πάνω στο τραπέζι δεν υπάρχει.

Σε καμία περίπτωση από το Mega όπως είχε ακουστεί στην αρχή της σεζόν. Η αλήθεια είναι πάντως πως αυτή τη φορά και σε αντίθεση με το παρελθόν ο Μουτσινάς δεν κάνει καμία διαρροή. Ούτε καν σε κοντινά του πρόσωπα.

Όπως αναφέρει το nassosblog.gr, είναι μια προσέγγιση με τον Alpha χωρίς όμως αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. Άλλωστε το κανάλι πάει «σφαίρα» και ελάχιστα πράγματα θ’ αλλάξουν την επόμενη σεζόν.

Πάντως για το συμβόλαιο του Μουτσινά κάποιοι υποστηρίζουν πως υπάρχει + 1 από πλευράς ΣΚΑΪ αλλά δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί. Άλλες πηγές ωστόσο επιμένουν πως το συμβόλαιο ήταν κλειστό, λήγει το καλοκαίρι και μετά από αυτό και οι δύο πλευρές είναι ελεύθερες να κάνουν ότι θέλουν.

Είναι νωρίς ακόμη για τις μεταγραφές καθώς μέχρι το καλοκαίρι αναμένονται πολλές ανατροπές και καραμπόλες…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα