Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ“Χρυσό” συμβόλαιο: Στη φόρα το.. μηνιάτικο του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ –...

“Χρυσό” συμβόλαιο: Στη φόρα το.. μηνιάτικο του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ – Αμοιβές.. πολλών χιλιάδων ευρώ

“Σφάζονται” ΣΚΑΪ – ΑΝΤ1 για χάρη του Νίκου Μουτσινά προσφέροντάς του αστρονομικά ποσά, όμως εκείνος έκανε την επιλογή του.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της τηλεόρασης, με τον ίδιο να έχει και δικαίως ένα από τα μεγαλύτερα κασέ.

Η αλήθεια είναι ότι μισθολογικά έχει περάσει από αρκετές κλίμακες. Στην περίοδο του Alpha, άλλωστε, όταν εργαζόταν εκεί και αποφάσισε να αποχωρήσει, είχε φημολογηθεί πως ζήτησε αύξηση στα 30.000 ευρώ το μήνα.

Το ποσό που παίρνει σήμερα και… η αστρονομική προσφορά του ΑΝΤ1

Κοντά σε αυτό το ποσό βρίσκονται και οι αποδοχές του στον ΣΚΑΪ σήμερα, με το σταθμό να τον ανανεώνει με 35.000 το μήνα έναντι 20.000 ευρώ που έπαιρνε στο ξεκίνημα, ενώ ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε φτάσει σε σημείο να του προτείνει τα διπλά μαζί με τα μπόνους.

Ο Μουτσινάς, όμως, έμεινε πιστός στο κανάλι του Φαλήρου. Η βελτίωση, άλλωστε, ήταν αισθητή, καθώς τον καιρό όπου εργαζόταν στο Open, είχε λαμβάνειν περίπου 4.000 ευρώ το μήνα, κάτι που σημαίνει πως πενταπλασίασε το μισθό του, υπογράφοντας στον ΣΚΑΪ, μιλώντας πρόσφατα και για το πρόβλημα στην υγεία του.

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες