Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΧοντρό παρασκήνιο στο «Πρωινό»: Το … «μπλοκάκι», τα «καρφώματα» και ο Ασημακόπουλος

Χοντρό παρασκήνιο στο «Πρωινό»: Το … «μπλοκάκι», τα «καρφώματα» και ο Ασημακόπουλος

Τέτοιο άγχος δεν δικαιολογείται. Μήπως όμως τελικά είναι και έπαρση; Ο Ασημακόπουλος έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες. Και δεν τον «έφυγαν» όπως προσπάθησαν κάποιοι να διαδώσουν.

Τον ενόχλησαν διάφορα. Τον ενόχλησε που τον έγραψα «γλάστρο». Όχι από το χαρακτηριστικό αλλά γιατί αυτή ήταν η αλήθεια. Άλλα του είπαν και άλλα έκαναν όπως γίνεται κάθε χρόνο στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 που θυμίζει βυζάντιο στην περίοδο της παρακμής του.

Τα βρόντηξε λοιπόν και έφυγε χωρίς να τους έχει και καμία ανάγκη. Τι ήθελαν επί της ουσίας; Να τον «κόψουν» από Μαλέσκου και Καινούργιου αφού είχε και από τις δύο προτάσεις. Γνωστό το κόλπο το έχουν κάνει και στο παρελθόν. Πάντως απ’ την αρχή ο Λιάγκας δεν τον πολύ – ήθελε.

Όχι γιατί είχε κάτι προσωπικό μαζί του αλλά γιατί γενικά είναι αντίθετος στη λογική να καταλαμβάνουν θέσεις πάνελ παίκτες ριάλιτι. Το κλίμα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είναι πάρα πολύ κακό και ακόμη δεν άρχισαν. Κάποιοι σημειώνουν σε μπλοκάκι τα φάουλ και τα λάθη, άλλοι καρφώνουν ο ένας τον άλλο και άλλοι φροντίζουν σε πλατό και γραφεία να είναι τ’ αυτιά και τα μάτια των παρουσιαστών.

Ο Ασημακόπουλος δεν πρόκειται να αντικατασταθεί πάντως από άλλο παίκτη ριάλιτι. Εάν και εφόσον βγει στο β’ μισό της σεζόν «Survivor» θα προχωρήσουν με κάποιο παλιό παίκτη χωρίς αμοιβή που θα κάνει απλά γκεστ εμφανίσεις. 

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα