Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΧοντρό παρασκήνιο στον Αντ1: Το μεγάλο “ξήλωμα” του Κυριακού - Ποιοι και...

Χοντρό παρασκήνιο στον Αντ1: Το μεγάλο “ξήλωμα” του Κυριακού – Ποιοι και γιατί βλέπουν την έξοδο

Η “γη της Ελιάς” είναι ένα σήριαλ που ο Γεωργίου την πήγε “περατζάδα” σε όλα τα κανάλια. Και εισέπραξε άκυρα. Πώς κατέληξε στο Mega και ποιός κινδυνεύει να πάει σπίτι του επειδή της απέρριψε;

Ο Κύπριος έστειλε τον πιλότο της σειράς τον προηγούμενο Γενάρη στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, οι συζητήσεις γίνονταν σε επίπεδο ιδιοκτησίας, με τον Ανδρέα Γεωργίου να έχει συνεχώς επαφές με τον Θοδωρή Κυριακού.

Όταν ο Θοδωρής ενημέρωσε μέσω της Λήττου τον Ποφάντη ότι βρισκόταν ένα βήμα πριν τις υπογραφές, ο Τζώρτζης είπε «ή αυτοί η εγώ» θεωρώντας σίγουρη την αποτυχία της ΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ θεωρώντας τις παραγωγές του Γεωργίου χαμηλού επιπέδου λόγω του «πρωτοεμφανιζόμενου καστ».

Τα ίδια σχόλια είχαν προκαλέσει και ρήξη μεταξύ Ποφάντη – Γεωργίου επι ALPHA (Το Τατουάζ) εξού και το «βέτο» του διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1. Η σειρά τελικώς κατέληξε στο MEGA, αφού ο Κυριακού έκανε πίσω. Βλέπετε στηρίζει πάντα τις επιλογές των στελεχών του.

Σήμερα, έχουμε ένα τεταμένο κλίμα στον ΑΝΤ1 αφενός διότι η σειρά κρατιέται στο MEGA και αφετέρου διότι το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 καταρρέει στα μονοψήφια ενώ θα μπορούσε να έχει μια πετυχημένη σειρά στο ρόστερ του. Αν αυτό έχει ώς συνέπεια οι “Μέλισσες” να πέσουν σε τηλεθέαση… κάτι που ακούγεται ρεαλιστικό, τότε ο δρόμος για το σπιτάκι τόσο του Ποφάντη αλλά και άλλων… στο πρόγραμμα είναι ανοιχτός. Εκλαμβάνω δε… την διαρροή πώς η αναμονή κοινού θα δώσει νούμερα στο μαγειρικό ώς πανικό. Τι όχι;
Αυτοί οι λόγοι οδηγούν τον Θοδωρή Κυριακού σε «ξήλωμα» όσων με τις προσωπικές τους βεντέτες και τους ερασιτεχνικούς τους χειρισμούς έριξαν το κανάλι στις τελευταίες θέσεις.
Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα