Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΧοντρό παρασκήνιο: Έξαλλοι στον ΣΚΑΪ με τις πρωτοβουλίες της Μαλέσκου - Έτοιμοι...

Χοντρό παρασκήνιο: Έξαλλοι στον ΣΚΑΪ με τις πρωτοβουλίες της Μαλέσκου – Έτοιμοι να την «τελειώσουν»…

Είναι πλήρως αληθές το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Καινούργιου στον Alpha. Για την ακρίβεια μεταφέρθηκε με παραλλαγή από άλλο site ένα δικό μας ρεπορτάζ το οποίο έχουμε εδώ και αρκετές μέρες. Τα σύννεφα πάνω απ’ το «Love It» της Μαλέσκου έχουν πυκνώσει επικίνδυνα.

Κι απ’ ότι μαθαίνω η κατάσταση χθες εκτροχιάστηκε. Όχι εξαιτίας των ποσοστών τηλεθέασης αλλά της πρωτοβουλίας της παρουσιάστριας να απαντήσει «on air» στην Καινούργιου. Και φυσικά η wannabe Μενεγάκη της Κρήτης το έκανε για να «τσιμπήσουν» τα νούμερα αλλά ο κόσμος πια δεν τσιμπάει. Τα ίδια έκανε πέρσι και η Σκορδά σε πιο κόσμιο ύφος είναι η αλήθεια και είδαμε την κατάντια της…

Η Μαλέσκου με την απαράδεκτη τηλεοπτικά συμπεριφορά της αιφνιδίασε δυσάρεστα τον ΣΚΑΪ που δεν μας έχει συνηθίσει είναι η αλήθεια σε προσωπικές επιθέσεις σε άλλους παρουσιαστές. Τώρα όσον αφορά στην ουσία του ρεπορτάζ τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ’ ότι τα παρουσίασε το «Super Κατερίνα».

Υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο εκεί γύρω στις γιορτές η Μαλέσκου να αποχαιρετήσει οριστικά τον ΣΚΑΪ. Για την ακρίβεια τον «αέρα» του καναλιού και όπως πρώτος σας είχα γράψει να κάτσει σπίτι της μέχρι τον Ιούνιο και να πληρώνεται.

Όσο για τις στοχευμένες αναρτήσεις εναντίον του nassosblog από τηλεοπτικό site δεν μασάω. Έγιναν από trash συνεργάτη του «Love It» που στο πρόσφατο παρελθόν έφυγε κλωτσηδόν από άλλο κανάλι.

Ήδη πάντως στο Φάληρο το συμβόλαιο της Μαλέσκου εξετάζεται γραμμή προς γραμμή και σύντομα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις.  Ίσως και σε τρεις εβδομάδες αν τα νούμερα παραμένουν κολλημένα στα ίδια επίπεδα.

Πάντως όπως έλεγε και χθες σε συναδέλφους του στέλεχος του σταθμού «Ότι είχε να κάνει η Μαλέσκου το έκανε. Οι παρουσιαστές αναδεικνύονται από μόνοι τους και όχι από φορετά πρότζεκτς» εννοώντας φυσικά πως τα περσινά καλά νούμερα από ένα σημείο και μετά ήταν εξαιτίας του «Survivor». Μα άδικο έχει ο άνθρωπος;

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα