Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΧαμός στον ΑΝΤ1 με μεταγραφή… βόμβα - Μεγάλο "χουνέρι" σε Λιάγκα, Σκορδά...

Χαμός στον ΑΝΤ1 με μεταγραφή… βόμβα – Μεγάλο “χουνέρι” σε Λιάγκα, Σκορδά και Αρανούτογλου

Ποιος έρχεται στο κανάλι και γιατί η πρόσληψή του θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στους πρωτοκλασάτους παρουσιαστές. Βγαίνουν τα… μαχαίρια στο Μαρούσι!

Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε την επισημοποίηση της επιστροφής του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1. Όχι φυσικά για την αξία των παιδιών από τη Θεσσαλονίκη που δεν την αμφισβητεί κανείς. Αλλά για την αντίδραση που θα υπάρξει από κάποιους πρωταγωνιστές. Οι οποίοι ήδη έχουν παγώσει από τις εξελίξεις.

Όπως για παράδειγμα ο Λιάγκας και η Σκορδά. Για όσους δεν θυμούνται, ο Κανάκης είχε αναλάβει τελευταία και σύμβουλος ψυχαγωγικού προγράμματος στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ο Λιάγκας είχε διαρρεύσει ότι ο Κανάκης ευθύνεται για την τότε αποπομπή του από τον σταθμό.

Μάλιστα και η Φαίη δεν είχε μείνει αμέτοχη και τα… έχωσε κανονικά και με τον νόμο στο Mr. Αρβύλα. Υιοθέτησε την άποψη του πρώην συζύγου της. Από τότε οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες, αφού ο Κανάκης τους είχε διαψεύσει. Και είχε πει ότι δεν ευθύνεται εκείνος για το διαζύγιο του Λιάγκα με τον ΑΝΤ1.

Επίσης αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον και την αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κάποτε ο Γρηγόρης και Αντώνης ήταν αυτοκόλλητοι. Και ξαφνικά ξέκοψαν. Μάλιστα κανείς από τους δύο δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτό, ενώ και στις χαρές τους… ξέχασαν να στείλουν προσκλητήρια ο ένας στον άλλον…

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα