Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΧαμός με Λιάγκα, Κανάκη, Αρναούτογλου – Ποιος είναι το αφεντικό, ποιος βλέπει...

Χαμός με Λιάγκα, Κανάκη, Αρναούτογλου – Ποιος είναι το αφεντικό, ποιος βλέπει την έξοδο

Δυσμενέστατες ισορροπίες διαμορφώνονται εντός ΑΝΤ1 όσον αφορά στο Γιώργο Λιάγκα. Με το «Πρωινό» να έχει ναι μεν σταθεροποιηθεί σε διψήφια νούμερα αλλά να είναι συνολικά στην τρίτη θέση της τηλεθέασης πίσω από Μπάρκα και Καινούργιου.

Και οι τρεις πρώτες πρωινές εκπομπές έχουν διψήφια ποσοστά που οφείλονται από τη μια στη πτώση του STAR στην πρωινή ζώνη και απ’ την άλλη την σχεδόν εξαφάνιση του Open. O Κανάκης επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με 2 εκπομπές και ο Γρηγόρης έχει άλλες 2 και ίσως και Τρίτη αν τελικά κάνει και τον εκατομμυριούχο.

Αντίθετα στον Λιάγκα δεν προτάθηκε ούτε μια εκπομπή πλην «Πρωινού». Και όλα αυτά με δεδομένο το γεγονός πως τόσο ο Κανάκης όσο και ο Αρναούτογλου δεν θα είχαν πραγματικά κανένα πρόβλημα σε μια εκ νέου έξοδο του δημοσιογράφου από το Μαρούσι.

Ο Λιάγκας που είναι γάτος και αντιλαμβάνεται το κλίμα που διαμορφώνεται δεν είναι απίθανο από τη νέα χρονιά κιόλας να αναζητήσει ο ίδιος λύση στο αδιέξοδο που δείχνει να διαμορφώνεται και να αναζητήσει την τύχη του για άλλες τηλεοπτικές πολιτείες μακριά από την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά.

Όλος ο ΑΝΤ1 πέφτει και πάλι πάνω στην Κανάκη καθώς και ο τίτλος του δελτίου τύπου «Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στο σπίτι του» δείχνει ποιος έχει και πάλι τα ηνία εντός ΑΝΤ1 κάτι που θα φανεί φυσικά και τους επόμενους μήνες.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα