Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΦώτης Σεργουλόπουλος ή Ρούλα Κορομηλά στο νέο πρωινό της ΕΡΤ1;

Φώτης Σεργουλόπουλος ή Ρούλα Κορομηλά στο νέο πρωινό της ΕΡΤ1;

Σταδιακά αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ1.

ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Σαφές προβάδισμα για την ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη 10-12 φαίνεται ότι διατηρεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος σύμφωνα με την “Real Life”.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση της ΕΡΤ και τον παρουσιαστή βρίσκονται σε τελικό στάδιο, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια. Αυτό αναμένεται να γίνει σε λίγες ημέρες μετά από ολιγοήμερη απουσία για διακοπές.

Αν οριστικοποιηθεί η συμφωνία, θα σημαίνει ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει στην πρωινή ζώνη 19 χρόνια μετά το “Σαν στο σπίτι σας”, αλλά και σε καθημερινή εκπομπή, με τελευταία του παρουσία τη μεσημεριανή εκπομπή “Φώτης – Μαρία live” το 2016.

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ;

Αρκετές ήταν οι φήμες που ήθελαν και τη Ρούλα Κορομηλά να διεκδικεί την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη της ΕΡΤ1, η οποία ενεργοποιείται μετά από πολλά χρόνια. Μάλιστα, σε μία από τις τελευταίες εκπομπής “Όλα γκουντ” στον ΣΚΑΪ, ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε αναφέρει πως η διάσημη παρουσιάστρια είναι ένα βήμα πριν υπογράψει με τη Δημόσια Τηλεόραση.

Οι προτάσεις από πλευράς των παρουσιαστών αλλά και των εταιριών παραγωγής έχουν κατατεθεί στους ανθρώπους της ΕΡΤ, της οποίας αναμένεται εντός των ημερών να τοποθετηθεί ως επικεφαλής και πάλι ο Τζώνη Καλημέρης. Ωστόσο όλα όσα γράφονται για τα σχέδια της ΕΡΤ θα οριστικοποιηθούν μόλις λάβουν την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου, τόσο για το περιεχόμενο και τα πρόσωπα όσο και για το κόστος της κάθε παραγωγής, όπως συμβαίνει και για κάθε τηλεοπτικό προϊόν που φιλοξενείται στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα