Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΦούντωσε ξανά η κόντρα – “Χουνέρι” Χατζηνικολάου σε Αλαφούζο – Άμεση… απάντηση!...

Φούντωσε ξανά η κόντρα – “Χουνέρι” Χατζηνικολάου σε Αλαφούζο – Άμεση… απάντηση! (ΦΩΤΟ)

Οι δύο επιχειρηματίες είχαν “τσακωθεί” δημόσια πριν μερικά χρόνια στο twitter και φαίνεται πως ο χειμώνας που έρχεται θα είναι ιδιαίτερα… καυτός!Οι ανακατατάξεις που ζούμε στα ΜΜΕ φέτος δεν έχουν προηγούμενο. Μετακινήσεις επί μετακινήσεων.

Και η Μαρία Αναστασοπούλου λοιπόν αλλάζει ραδιοφωνική στέγη. Τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον Real FM του Νίκου Χατζηνικολάου κάνοντας εκπομπές τα Σαββατοκύριακα, 2 με 4 το μεσημέρι. Ήταν στον ΣΚΑΪ 100.3 του Γιάννη Αλαφούζου τις καθημερινές, την ίδια ώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρία μετακινήθηκε τηλεοπτικά στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Το στοίχημα εδώ είναι αν ο Παπαδάκης θα της αφήνει χρόνο να μιλάει γιατί δεν το συνηθίζει και πολύ με τις παρτενέρ του…

Πηγή: e-tetradio.gr

Με δυνάμεις Real fm ο Σκάι 100,3

Δεν μετακόμισαν μόνο για την τηλεόραση του Σκάι στο Φάληρο ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Άκης Παυλόπουλος, δηλαδή δύο από τα βασικότερα ονόματα του Real fm επί πολλά χρόνια. Πήγαν και για το ραδιόφωνο του Ομίλου και θα αρχίσουν να εμφανίζονται από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Σκάι 100,3 ανακοίνωσε ότι η «μεγαλύτερη δημοσιογραφική ομάδα στα FM, ξεκινά από τις 29 Αυγούστου» και ότι στους ήδη γνωστούς και καταξιωμένους δημοσιογράφους του, ενσωματώνονται φέτος, οι Άκης Παυλόπουλος, Γιάννης Πιτταράς, Γιώργος Γρηγοριάδης, Λένα Φλυτζάνη και Πηνελόπη Γκάλιου, ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος αναλαμβάνει το κεντρικό μαγκαζίνο του σταθμού, όπως ακριβώς και στον Real fm. Μαζί του θα είναι ο Σπύρος Μάλλης.

Πηγή: harddog-sport.blogspot.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα