Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΦελίσια Λαπάτη: Μακάρι να είμαι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό»

Φελίσια Λαπάτη: Μακάρι να είμαι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό»

Λίγο καιρό μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, το όνομα της Φελίσιας Λαπάτη ακούστηκε αρκετές φορές αυτές τις μέρες, ως μια υποψήφια για να είναι το νέο πρόσωπο στην πρωινή ζώνη του ANT1.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», η Φελίσια Λαπάτη ξεκαθάρισε αρχικά: «Όχι, δεν έχω κάνει συζητήσεις. Εγώ είμαι στο ραδιόφωνο. Μακάρι να είμαι αυτή που θέλουν! Αν μπορούσα να συνδυάσω το ραδιόφωνο με την τηλεόραση. θα ήταν πολύ ωραία».

Για τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών και όσους θεώρησαν πως «κλείδωσε» στο «Πρωινό» η Φελίσια Λαπάτη σχολίασε: «Με πήρε η μάνα μου και οι φίλοι μου και μου λέγανε συγχαρητήρια».

«Δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Λιάγκα, τον γνωρίζω γιατί είχα κάνει πρακτική στο Πρωινό πριν από λίγα χρόνια, αλλά δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Αλήθεια δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση. Δεν έχω θέμα αν θα είμαι πάνελ ή συμπαρουσιάστρια. Πηγαίνω όπου νιώθω. Μακάρι να είμαι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα» είπε κλείνοντας.

Αυτά είναι τα πρόσωπα που δέχθηκαν πρόταση για «Το Πρωινό»:

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες ρεπορτάζ του «MEGA Καλημέρα», η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα που δέχθηκε πρόταση και έγινε ραντεβού, ωστόσο αρνήθηκε.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόταση έχουν δεχτεί η σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά, η Φελίσια Λαπάτη και η Μαρία Λουίζα Βούρου.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα