Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΦαίη Σκορδά τέλος από τον ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια – Ο...

Φαίη Σκορδά τέλος από τον ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια – Ο δακρυσμένος αποχαιρετισμός (BINTEO)

Μετά από δέκα χρόνια συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά όπως και η εκπομπή που παρουσίαζε το “Πρωινό” έριξαν  τίτλους τέλους.

Εμφανώς συγκινημένη η τηλεπαρουσιάστρια του ΑΝΤ1 σήμερα (08/07) το μεσημέρι λίγα λεπτά πριν τελειώσει η εκπομπή για την σεζόν, έκανε γνωστό αυτό το οποίο κυκλοφορούσε από τις αρχές του καλοκαιριού ως φήμη.

Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 ότι δεν θα συνεχιστεί πλέον η συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο να λέει την “πρωινή ψυχαγωγική καλημέρα” της από κάποιο άλλο τηλεοπτικό κανάλι. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν η παρουσιάστρια να έχει συζητήσει με άλλο κανάλι και να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την υπογραφή συμβολαίου μαμούθ.

Με μάτια βουρκωμένα η Φαίη Σκορδά δήλωσε: «Όπως ξέρετε δεν έχω ετοιμάσει τίποτα να πω. Θα ήθελα ένα λεπτό για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να περιγράψω αυτά 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Θα συγκρατηθώ γιατί μου ήρθε στο μυαλό μου η γιαγιά μου, η κα Αγλαΐα, η οποία μου έλεγε το εξής: εγώ σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση (…) άμα έχεις μούτρα δεν θέλω να σε βλέπω», είπε η κ. Σκορδά για να καταλήξει: «Θέλω με χαμόγελο και ευγνωμοσύνη να κλείσει αυτή η τηλεοπτική σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1 γιατί είναι πραγματική οικογένεια, άνθρωποι που σε αγκαλιάζουν. Προσωπικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιάννη Λάτσιο, να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Καλημέρη (…) χθες κοιτούσα τη Λίτσα και δεν άντεχα».

Κλείνοντας άφησε διακριτικά να διαφανεί πως έπεται συνέχεια στην πρωινή ζώνη, σε άλλο δίαυλο: «Εγώ, θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι σας αγαπώ πολύ», κατέληξε η παρουσιάστρια που καταχειροκροτήθηκε στο στούντιο.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα